Blog · 12.08.2018

Tweetmeet Oulu 12.10.18

Wow!

Yhtenä aamuna minut linkattiin Twitterissä johonkin keskusteluun ja kännykkään rupesi tipahtelemaan ilmoituksia vastauksista keskusteluun, jossa olin siis mukana.

Avasin keskustelun ja sain etsiä tovin, ennenkuin löysin, mistä on kyse. Oululaiset twiipsit ovat järjestämässä tweetmeettiä! JEE! Mahtavaa! Olin viimeksi tweetmeetissä vuonna 2015, vai oliko se 2016. Pikkujouluissa Helsingissä. Oulussakin on käsittääkseni pidetty muutamia tapaamisia, mutta en ole niihin päässyt. Nyt aion mennä!

Ja se Oulun tapaaminen on siis 12.10.18! Olen todella innoissani tästä! Kyselen juuri tässä samalla, että mikä on tapaamisen häsä? Kyllähän häsällä täytyy nimittäin olla oma häsä! Aina!

Mutta Oulu here I come! Oon tosi happy happy tästä. Siellä on kivoja tyyppejä ja yksi helsinkiläinenkin varasi jo lentoliput ja on tulossa paikalle. Tämä innostaa minua tosi paljon.

Noniin. Tässä bloggailun lomassa se häsäkeskustelukin tuli käytyä loppuun ja häsäksi saimme siis #miitti10 ja > täältä löytyy kaikki twiitit aiheesta.

Tiesithän, että minäkin olin järjestämässä Kainuun ensimmäistä ja toistaiseksi viimeiseksi jäänyttä tweetmeettiä. > #tweetkainuu? Ottaisipa joku tästä kopin ja järjestäisi sen vaikka uudestaan, sekin olisi tosi kivaa. Itse en ole nyt ollut paikalla/paikkakunnalla niin, että olisin voinut järjestää mitään, ja suunnitelmat ovat nyt siis Oulun suuntaan muutenkin.

 

Amicitiae nostrae memoriam spero sempiternam fore – I hope that the memory of our friendship will be everlasting. (Cicero)

 

This post has already been read 1891 times!

Minnamoira – Follow me