cv.txt

2016

20.4.2016 valmistuin Kainuun Ammattiopiston (YritysAmis) Kulttuurin puolelta Media-assistentiksi, suorittaen siis audiovisuaalisen perustutkinnon aikuiskoulutuspuolella. Suoritin 5 tutkinnon osaa ja sain kaikista kiitettävän 3- (asteikko 1-3). Tutkinto suoritettiin näyttötutkintona. Annan pyydettäessä linkin tutkintooni, jos joku haluaa siihen tutustua tarkemmin.

2015

Tammikuussa järjestimme #tweetkainuu – tapahtuman. Minä olin innostajana, idean äitinä ja tuottajana. Ylläpidin myös www-sivuja. Mukana neljä rohkeaa kainuulaista kaveria, yksi juonsi, kaksi livetwiittasi, kolmas kuvasi. Kokouksissa olimme kaikki paikalla ideoimassa. Tapahtumalla oli oma sivu ja Kangasniemelle muuton jälkeen keräsin artikkelit yhteen kohtaan tweetkainuu-arkistoon.

2014

Pääsin mukaan Ihon allatuotantoon harjoittelijaksi, 2 viikon ajaksi, syksyllä.

Ystäväni Anun kanssa meillä oli Korpimaa-verkkolehti vuosina 2014-2015. Artikkelit löytyvät kategoriasta Korpimaa. Lehtemme toimi harrastuspohjalla ja halusimme kertoa Kainuun positiivisista asioista. Meillä oli todella kivaa tehdä lehteä, mutta sitten siihen tuli pieni väsähdys ja itse ainakin olin jälkeenpäin sitä mieltä, että alkuperäinen idea blogista olisi varmasti ollut parempi.

2013

Moricon-tapahtuma Paltamossa pidettiin alkutalvella 2013. Toimin hankkeessa projektipäällikkönä. Projektille myönnettiin Leader-rahoitusta 18 000 EUR verran, ja paikalle saapui pieni joukko cosplay-harrastajia, puhujia ja muuta uteliasta porukkaa.

Koostevideo:

2007

Lokakuussa 2007 oli aika palata takaisin Skotlannista Kainuuseen. Kotiin. ❤

2005

Muutin Skotlantiin 9-2005 töihin (Glasgow) ja työskentelin siellä Shell Shared Service Centre Glasgow Ltd palveluksessa tasan 2 vuoden ajan. I am very frustrated that I did some blogging there too, and I never kept the texts.

2000

I <3 Namibia
  • Elokuussa 2000, muutin opiskelemaan Haldeniin, Norjaan. Høgskolen i Østfold. Päädyin jäämään Norjaan vuoden 2005 loppuun asti.
  • Alkuvuodesta 2000 olin 6kk:n työharjoittelussa Oniipassa, Ambomaalla Namibiassa. Projektin nimi oli Oniipa Environmental Project ja sen rahoittivat Ulkoministeriö ja Pohjois-Karjalan Kehitysmaayhdistys.

%d bloggers like this: