cv.txt

2021

Olen mukana TEDxOulu (10.4.2022) järjestelyissä.

Toimin myös SPR Oulun osaston tiedottajana.

2019

DIMMY – Digitaalisen Myynnin ja markkinoinnin koulutus OAMK:ssa, eli Oulun Ammattikorkeakoulussa.

2016

20.4.2016 valmistuin Kainuun Ammattiopiston (YritysAmis) Kulttuurin puolelta Media-assistentiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suoritin audiovisuaalisen perustutkinnon (aikuiskoulutuspuolella). Tein kaikki 5 tutkinnon osaa ja sain kaikista kiitettävän 3- (asteikko 1-3). Tutkinto suoritettiin näyttötutkintona.

2015

Tammikuussa järjestimme #tweetkainuu – tapahtuman. Minä olin innostajana, idean äitinä ja tuottajana. Ylläpidin myös www-sivuja. Mukana neljä rohkeaa kainuulaista kaveria, yksi juonsi, kaksi livetwiittasi, kolmas kuvasi. Kokouksissa olimme kaikki paikalla ideoimassa. Tapahtumalla oli oma sivu ja keräsin artikkelit yhteen kohtaan tweetkainuu-arkistoon.

2014

Syksyllä 2014 pääsin mukaan Ihon allatuotantoon harjoittelijaksi, 2 viikon ajaksi.

Ystäväni Anun kanssa meillä oli Korpimaa-verkkolehti vuosina 2014-2015. Artikkelit löytyvät kategoriasta Korpimaa. Lehtemme toimi harrastuspohjalla ja halusimme kertoa Kainuun positiivisista asioista. Meillä oli todella kivaa tehdä lehteä, mutta sitten siihen tuli pieni väsähdys ja itse ainakin olin jälkeenpäin sitä mieltä, että alkuperäinen idea blogista olisi varmasti ollut parempi.

2013

moricon paltamo

Moricon-tapahtuma Paltamossa pidettiin alkutalvella 2013. Toimin hankkeessa projektipäällikkönä. Projektille myönnettiin Leader-rahoitusta 18 000 EUR verran, ja paikalle saapui pieni joukko cosplay-harrastajia, puhujia ja muuta uteliasta porukkaa.

Logon piirsi Japanissa vaihto-oppilasvuoden viettänyt, paltamolainen Jenni Valtanen.

Koostevideo:

2007

Lokakuussa 2007 oli aika palata takaisin Skotlannista Kainuuseen. Kotiin. ❤

2005

Muutin Skotlantiin 9-2005 töihin (Glasgow) ja työskentelin siellä Shell Shared Service Centre Glasgow Ltd palveluksessa tasan 2 vuoden ajan. I am very frustrated that I did some blogging there too, and I never kept the texts.

2000

I <3 Namibia
  • Elokuussa 2000, muutin opiskelemaan Haldeniin, Norjaan. Høgskolen i Østfold. Päädyin jäämään Norjaan vuoden 2005 loppuun asti.
  • Alkuvuodesta 2000 olin 6kk:n työharjoittelussa Oniipassa, Ambomaalla Namibiassa. Projektin nimi oli Oniipa Environmental Project ja sen rahoittivat Ulkoministeriö ja Pohjois-Karjalan Kehitysmaayhdistys. Opetin tekstinkäsittelyä Namibian Ev. Lut kirkon piispalle, joka jäi samana vuonna eläkkeelle.

%d bloggers like this: