Blog · 16.08.2018

Kajaanin paras pizzeria on Lori

Se se siis on. Pizzeria! Kajaanin paras pizzeria on nimittäin Lori.

Siis puhtaasti minun mielestäni, joku muuhan voi olla toki jotain muuta mieltä. Mutta Loria on kehuttu, ja se on ollut minun vakkaripaikkani nyt ainakin 6 vuoden ajan. Se on pisin suhde mikä minulla on ikinä ollut mihinkään yritykseen… missään mielessä. 😀

Hauska muisto, tai ei muisto, sillä se tapahtuu edelleen, on se, että olen käynyt täällä pizzalla ainakin 8 eri miehen kanssa. En muistaaksen ikinä kenenkään naisen. Muutaman miespuolisen ystävän, mutta sen lisäksi kaikkien poikaystävieni ja treffikumppanieni kanssa. Hahaha. Taitavat Lorin yrittäjät luulla, että minulla on useampikin mies pyörityksessä.

Heti korjaan, että kävimmehän siellä toki heinäkuun lopulla serkkulikan ja hänen miehensä kanssa!

No mikä niissä Lorin pizzoissa on sitten niin hyvää? Pohja tietenkin. Hyvä hinta-laatusuhde ja toi kuvassa näkyvä currykastike on minun uusi lempparini. Lori kuulema vaihtaa osoitetta lähiaikoina, mutta he löytyvät netistä kyllä. -> https://www.facebook.com/Ravintola-Lori-124935124205068/

 

This post has already been read 1798 times!

Minnamoira – Follow me