Blogi Työ(ttömyys)

Sain töitä

Uskomatonta, mutta totta. TE-toimisto oli antanut minun nimeni eräälle yritykselle… ja lopputuloksena minä sain sieltä töitä. Ja aloitan huomenna markkinointikoordinaattorina ko. yrityksessä. WOW! Kaikki kunnia Oulun TE-toimistolle. Kajaanista en ole saanut töitä koskaan tällä tavalla, enkä ole itseasiassa kuullut, että kukaan olisi saanut. (köh ja anteeksi)

No kuitenkin. Tuleva esimies soitti perjantaina ja puhelun jälkeen soittelin toisen esimiehen kanssa, hän on jenkeissä. Ja tänään kävin toimistolla ja huomenna menen siis ensimmäistä päivää töihin. WHOOAH. <3 Kaikki kuulostaa erittäin kivalta tässä yrityksessä, työilmapiiri, työsuhde-edut, esimies vaikuttaa sosiaaliselta ja mukavalta ja työtehtävät saivat minut innostumaan erittäin paljon! Hihhei! Onni paistaa tähänkin risukasaan!

Ja minä en hakenut tätä työtä, minut pyydettiin töihin. Ihan oikeisiin töihin.

Ei edes haittaa, että auto levisi sinne työpaikan parkkipaikalle haastattelun jälkeen. Onneksi olen Autoliiton Plus asiakas ja hinausauto tuli paikalle alle tunnin odottelun jälkeen. Auto saatiin käynnistettyä ja minä ajoin rottelon suoraan korjaamolle Toppilaan. Taitaa olla starttimoottori rikki, mutta se menee siis vaihtoon nyt.

Olen aika hyvissä fiiliksissä. Mies tanssii housen tahtiin ja hymyilee niin että minulla pyörii sukat jaloissa. Happy life.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *