Blogi

Bentoniittisavea hiuksille

Kävin tässä vähän aikaa sitten Life-kaupassa Kajaanin Prismalla. Kyselin vähän hiustenhoidosta, luonnonmukaisuudesta jne. ja minulle esiteltiin bentoniittisavi. Kiitos myyjälle, sain todella hyviä vinkkejä ja hän vastaili kysymyksiini kärsivällisesti.

Savea voi käyttää sellaisenaan rasvoittumista hillitsemään, kuivashampoon tyyliin. Tyhjensin ostamani pussin maustesirottimeen ja sitä saa annosteltua siitä helposti kämmenelle ja siitä edelleen hiuksiin, missä sitä tarvitaan. Tykkään tästä erittäin paljon! Kun olen suihkutellut kuivashampoota hiuksiin, saan sitä aina vääjäämättä myös päänahkaani ja se alkaa jossain vaiheessa kutittaa. Savipölyä ei voi niin voimallisesti puhaltaa päänahkaan asti, niin olen säästynyt kutinalta täysin. Kuten kuivashampoon, myös bentoniittisaven kanssa olen saanut hiukset sitten muotoiltua jälkeenpäin, jopa pelkän saven avulla, en ole vielä kertaakaan lisännyt hiuslakkaa. Win-Win.

Jos bentoniittisavea sekoittaa shampoon kanssa, saa tehokkaan syväpuhdistavan pesun. En ole vielä kokeillut sitä, mutta kokeilen seuraavan kerran, ennen hiusten värjäystä.

 

You may also like...

2 Comments

  1. minnamoira says:

    Voi aah, mä muistelen, että taisin luvata lähettää sinulle kirjepaperiakin joskus. Tarvitsen, ilmeisesti pitkän suunnitteluajan. Mä lupaan, että keksin sulle jotain. 🙂

  2. Virva Chido Makaza says:

    Miksei täältä saa mitään kivoja tai miks mä en ainakaan löytdä tai miks mulla ei ainakaan oo rahaa mihinkään kivaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *