Finland / Suomeksi / Vlog · 27.11.2020

Pääsin mökille rentoutumaan | Iso-Syöte

Pitkästä aikaa (about 1-1,5 vuoteen) pääsin mökille. Mökillä oli kyllä astianpesukone ja sähkösauna jne. mutta ei se menoa haitannut. Minullehan on siis tärkeätä että mökillä tehdään töitä ruuan ja veden eteen. Jos mökillä on tv, niin se kyllä melkein pilaa kaiken. No kuitenkin. Liityin Oulun seudun Vihreät Naiset ry:n jäseneksi ja tutut naiset, joihin tutustuin viime vuonna, kutsuivat mukaan mökille Iso-Syötteelle, Pudasjärvelle.

Iso-Syöte, Pudasjärvi, tubettaja

Minulla ei ole ikinä ollut naisporukkaa, jonka kanssa voisi tehdä tämmöisiä juttuja. Olen ihmetellyt tätä solidaarisuuden puutetta, ajan puutetta, rahan puutetta ja vaikka mitä puutetta omassa lähipiirissä. Lähinnä se kai on johtunut siitä, että ei minun kanssa mitään ole voinut suunnitella, kun olen kuitenkin sitten tapahtuman aikaan jo muuttanut toiselle paikkakunnalle.

No nyt minulla on oma mimmijengi!

Sex and the Cityä oli aikoinaan todella kiva seurata juurikin sen naisten välisen ystävyyden vuoksi. He olivat yhdessä nelistään ja erikseen, siis pareittain. Olivat siis aidosti ystäviä keskenään. Nauratti vaan se, että olisiko minulla ikinä ollut ystävää, joka olisi kaivanut emättimestäni sinne kadonneen tamponin? Samantha teki näin Carrielle tuossa sarjassa.

Olisiko sinulla tämmöistä ystävätärtä?

Tein innoissani tietenkin Youtube-videoita. Kuvasimme myös esittelyvideoita tulevia vaaleja varten. Niitä editoin sitten myöhemmin. Tässä kuitenkin Youtubeen laittamani tuotokset.

Ensimmäinen ilta – perjantai
Toinen päivä – poluilla metsässä

Ja viimeinen video:

Toisen päivän illalla kävimme syömässä Iso-Syötteellä ravintolassa

Esihautomossa

Olen edelleen eStartissa Business Oulun tiloissa. Meillä on enää kolme viikkoa jäljellä! Minun ongelmani on, että minulla on oikeastaan aivan liian monta yritysideaa tällä hetkellä. Enkä ole oikein osannut valita yhtä niistä ylitse muiden. Digitaalisen markkinoinnin palveluita minä alun perin olen ajatellut, mutta nyt alkaa ehkä vähän lähtemään mopo käsistä. On minulla muutakin kehitteillä, mutta ei mitään semmoista mistä uskaltaisi vielä ääneen puhua.

Seuraavaan kertaan!

This post has already been read 2926 times!

Minnamoira – Follow me