Korpimaa* · 05.02.2015

Korpimaan markkinointia videoblogaten

Olemme aloittaneet videoblogin Youtubeen.

Tarkoituksenamme on markkinoida Korpimaata ja tulevaa yritystämme, Kajaani Design Mafiaa. Vielä emme tästä kerro paljon, ennenkuin saamme yksityiskohdat hiottua, joten seuraa ilmoitteluamme.

Videoblogin tarkoituksena on toimia kannustimena ja motivaattorina taipaleellamme yrittäjyyteen. Samalla se tutustuttaa tulevat asiakkaat siihen, keitä me olemme ja miten työskentelemme.  Toivomme  myös että blogia voisi pitää opetuksellisena prosessina erityisesti meille itsellemme, mutta myös kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siitä miten yritystoimintaa aletaan suunnittelemaan ja mitä kaikkea tulee vastaan.  Aluksi aiomme kuitenkin toimia osuuskunnan kautta.

Tänään muutimme pölyisistä makuuhuoneistamme ja koiran- ja kissankarvojen täytteisistä olohuoneistamme tänne KAO Kulttuurin puolen toimistoon, osoitteeseen Timperintie 3. Olemme molemmat siis opiskelijoita Kainuun Ammattiopistossa ja uuden YritysAmis-projektin myötä koulu tulee tarjoamaan työtiloja opiskelijoidensa aloitteleville yrityksille.

Kajaanissa ei myöskään ole tämmöistä ennen tehty. Yrittämistä pidetään raatamisena, tuskallisena ja uhrautumisia vaativana taipaleena. Emme ole kokeneita yrittäjiä, emmekä virtaviivaisia bisnesihmisiä. Onko oikeasti uhrattava ihmisyytensä ja elämänsä ja kaikki vapaa-aikansa menestyäkseen yrittäjänänä? Seuraa ja ota selvää meidän kanssamme!

Valoisia kevätpäiviä!

Anu Salonen & Minna Parkkinen

 

Tässä ensimmäinen videobloggauksemme:

 

This post has already been read 1685 times!

Minnamoira – Follow me