Korpimaa* · 16.03.2015

Kainuulaiset kansanedustajaehdokkaat tentattavana

Kainuun Liitto järjesti Biorex-elokuvateatterissa tänään vaalipaneelin kainuulaisille kansanedustajaehdokkaille.

Paneelissa keskustelivat Silja Keränen (Vihr), Pentti Kettunen (Ps),  Timo Korhonen (Kesk), Raimo Piirainen (Sdp), Eero Suutari (Kok.), Pinja Toivonen (Vas) ja Markku Vihanto (Kd).

Tapahtuman juonsi viestintäpäällikkö Eeva Mäntymäki ja vaalipaneeli lähetettiin myös live-streamauksena Kainuun Ammattiopiston, eli uuden YritysAmiksen kulttuuripuolen audiovisuaalisen median opiskelijoiden toimesta. Vaalipaneeli myös taltioitiin ja se on piakkoin katsottavissa Kainuun Liiton You-tube kanavalta.  Livelähetystä kävi katsomassa Kao:n opettaja Juha Kauppisen mukaan kaiken kaikkiaan 169 katsojaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän katsojamäärään, kertoo Kauppinen.

Vaalipaneeliin pystyi myös osallistumaan Twitterin välityksellä, jossa keskusteltiin häshtägillä #kainuu. Paneeli vastaanotti 5-6 kysymystä Twitterin välityksellä, joihin panelistit vastasivat keskustelun jälkimmäisellä puoliskolla.

Livelähetys yhdistettyna Twitterin käyttöön sai paljon kiitosta ja katsojia oli jopa Mikkelistä asti. Kainuun Liitto ja KAO haluavatkin jatkaa yhteistyötä tällä tavalla, sillä se tuo lisää interaktiivisuutta ja osallistumista myös Kainuun kaukaisimmilta seuduilta, kun ajankohtaisia asioita voi seurata kotona tietokoneen ääreltä.

This post has already been read 3517 times!

Minnamoira – Follow me