Blog · 15.11.2016

Vuokrasopimus Kangasniemelle

Tulimme tänne Kangasniemelle eilen muuttokuorman kanssa; pakettiauto + peräkärry täynnä tavaraa. Jätimme kissat hoitoon Kajaaniin ja mukaan tuli vain Seska-koira. Olimme jo aiemmin laittaneet hakemuksen Kangasniemen Vuokrataloille ja soitelleet perään. Puhelimessa sovimme, että kun tulemme paikan päälle saamme käydä katsomassa heidän vapaita asuntojaan. Näin siis teimme tänään. Kävimme katsomassa viittä eri asuntoa ja loppujen lopuksi se asunto, jota kävimme katsomassa ensimmäisenä valikoitui kunnoltaan, vuokratasoltaan ja ominaisuuksiltaan parhaimmaksi. Eli vuokrasopimus on nyt sitten tehty, virallinen muuttopäivä on 21.11.2016. Mahtavaa! Asunnossa on säilytystilaa todella paljon, takapiha, iso varasto, täysikokoinen pakastinkaappi ja mainiosti tilaa pesukone+kuivausrumpu-tornille. Saunaa kaipasimme ja muutamissa katsastamisssamme asunnoissa olikin semmoinen, mutta muut tekijät puolsivat tätä valitsemaamme asuntoa.

Jee! Punaviiniä sille! Kippis!

Kangasniemen Vuokratalojen edustajat olivat todella ystävällisiä ja toimistolla oli pieni suloinen koiranpentu. Kaikki näyttää kaikin puolin hyvältä. Tästä se alkaa, elämä Kangasniemellä. Miehen perhe, ex-vaimo ja mökkinaapuri ja entinen työkaveri ovat soitelleet tänään hänelle ainakin 7 kertaa. Varsinainen hulinapäivä. Ihanaa!

Harraste- ja yhdistysystävät ovat myös saaneet kuulla muutostamme. Sain ihanan viestin poliittiselta ystävältä, joka toivoi että olemme yhteyksissä tulevaisuudessakin. Tänään soitti perään henkilö, johon olen tutustunut vastikään ja joka pahoitteli että tiemme erkanevat. Olen nöyrä ja iloinen, että ihmisten mielestä minun kanssani on ollut kiva työskennellä ja osittain yhteistyö vielä jatkuukin. Olo on hieman haikea. Taas elämässäni on iso käännekohta. Tämä on elämäni 40. muutto.

This post has already been read 2422 times!

Minnamoira – Follow me