Vihreät · 12.04.2017

Kiitos – kuntavaalit 2017

Suuri kiitos äänestäjilleni! Olen vakuuttanut neljä ihmistä asiallani vain vasta 4,5 kk Kangasniemellä asumiseni jälkeen. Ehkäpä neljän vuoden ja yhteensä 48 kuukauden jälkeen tilanne on toinen?  Vihreä työ jatkuu tässä välillä.

Valituksi tulleet Petra Laitinen, Maisa Juntunen ja Marjo Heikkinen-den Arend ovat juuri oikeita tehomimmejä jatkamaan jo Petran viitoittamaa vihreää työtä Kangasniemellä.

Iloitsen suuresti Vihreiden vaalimenestyksestä ympäri Suomea! Valtakunnallisesti valtuustopaikkoja tuli lisää 61% enemmän. Kangasniemellä valtuutettujen määrä nousi 1->3  ja kannatus prosenteissa 8,5, kokonaiskannatuksen noustessa 11,8 prosenttiin.  Äänikuningattareksi nousi Petra äänimäärällä 145 ja ensikertalainen Maisakin sai hulppeat 113 ääntä. Kolmas vihreä kangasniemeläinen Marjo sai 18 ääntä.

Nopea katsaus Vihreiden vaaliryhmässä ilmoittaa iloisia uutisia mm. Joensuussa 4,1% nousua, paikat 3->6,  Laukaa 3->5,  Lohjalla 52% nousua, Kurikka 0->2,  Riihimäki 2->5, jne. Kajaanissa ääniharavana toiminut kaverini Silja Keränen kokosi hurjat 546 ääntä ja ensikertalainen Anne Kemppainen 311 ääntä. Paikkoja Kajaaniin tuli 2->5. Ja kaikkihan tietenkin kuulivat Jyväskylästä, jossa Vihreät ovat nyt suurin puolue 19,8% kannatuksella.

Äänesi on siis laskettu ja otettu huomioon. Tervetuloa vihreämpään, kestävämpään ja avoimempaan politiikantekoon, jossa politiikan keskiössä on ihmisten hyvinvointi, eikä euron setelit. Tästä on hyvä jatkaa!

This post has already been read 1772 times!

Minnamoira – Follow me