Blog / Suomeksi · 18.01.2017

Uutispäivitys

Olemme nyt asuneet Kangasniemellä pari kuukautta. Reväytin olkapääni muuton aikana marraskuun lopussa ja se on kipeä edelleen. Syön järkyttäviä määriä kipulääkkeitä ja nopeat tai äkkinäiset liikkeet sattuvat. Masentavaa. Tämä on vaikuttanut koko mielialaani, mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa tai jotain sinne päin…

Iloa elämään tuo tällä hetkellä koko ajan kiihtyvä Kalenterimania. (www.kalenterimania.com) Olen saanut Travelers Notebookin toimimaan haluamallani tavalla ja washi-teippikokoelmani on kasvanut maaliskuun 1 teipistä nykytilanteeseen eli 59 teippiin. Ihan hirvittävää… On kuitenkin kivaa olla luova! Ajatuksissa siintää ideoita kaikenlaisista jutuista mitä sinne TN:n väliin olisi tarkoitus vielä laitella ja minkälaisia koristeluita päiväkirjaan jne. Tein sitten tästä johtuen periaatepäätöksen että en enää ylläpidäkään 5-vuoden päivyriäni, joka on kestänyt tänne asti jo vuodesta 2009 koska en ole kirjoittanut jokaisen päivän kohdalle välttämättä. Siellä on edelleen yksi 17 heinäkuuta johon ei ole sattunut tulemaan kirjoitusta yhtenäkään vuonna tuon aloittamisen jälkeen. Eli pakkasin sen nyt sitten kaappiini muiden päiväkirjojen joukkoon. Koristelin ja leimailin vielä tyhjiä päivien kohtia koska en raskinut jättää niitä aivan tyhjiksikään. Hölmöä, tiedän, mutta en kestä ajatusta että jättäisin jotain “kesken”.

Liityin Mikkelin seudun Vihreisiin ja sain heti mahtavia uusia kavereita kangasniemeläisistä aktiiveista. Ehdokkaita Kangasniemellä on nyt neljä.

This post has already been read 2419 times!

Minnamoira – Follow me