Blog / Suomeksi · 01.06.2017

Tilasin Ambronitea

Facebookissa liikkui pari viikkoa sitten Ambronite-mainos. Se mainoshan näkyi jokapaikassa. Luin kommentteja läpi pari kertaa ja sitten päätin minäkin kokeilla. Eli kyllä, olin mainoksen uhri. Ja vieläpä Facebook-mainoksen. Puolustuksekseni voin sanoa, että harkitsin ostostani pitkään.

Kyseessä oli siis kolme annospussia, postikulujen, 4,90€ hinnalla.

Ostosprosessi oli vaivaton ja tilauksen vaiheista tuli monta sähköpostia, että missä vaiheessa tilaukseni oli. Paketti toimitettiin DHL:llä (Matkahuolto) suoraan kotiovelle. Vau.

Minä en ole juonut paljon mitään smoothieita, joten typeränä ohjeen vastaisesti sekoitin sen ensimmäisen annospussin veteen. Ajattelin että eihän tässä varmasti mitään eroa ole. Big mistake! Tuoksu jauheessa oli hieman eukalyptuksen tai mintun vivahteinen ja pidin siitä paljon, (ehkä nenäni teki tepposet), mutta veteen sekoitettuna se oli yhtä ruohoa. Ja nokkosta. Voi kamala! Join minä sen loppuun asti, mutta seuraavan kerran hieman viisastuneena sekoitin sen soijamaitoon. Ohjeessahan luki että se tulisi sekoittaa kauramaitoon. Kauramaito on varsin makeata ja se tuo varmastikin sopivan vastamaun varsin ruohoiselle vihreälle Ambronitejauheelle… Noh, se oli jo parempi ja tietenkin vaahdottuikin ihan eri tavalla shakerissa. Veteen tehtynä se ei nimittäin vaahdottunut, mikä tietenkin lisäsi juomisen takkuisuutta. Paksu smoothie on paljon miellyttävämpi juoda.

Sen voi myös vaihtoehtoisesti sekoittaa tuoremehuun. Minulla on vielä kolmas annospussi jäljellä, joten aikomukseni on vihdoinkin noudattaa ohjetta sen kanssa ja käyttää sekoitukseen joko kookosmaitoa tai tuoremehua.

Eli lopputulos on varmasti ihan OK. Tuo smoothie on minun mielestä aika tyyristä vaan. En tiedä mitä smoothiet normaalisti maksaa, mutta näin äkkiseltään se vaikutti aika tyyriiltä. Ehkä pitäisi kokeilla smoothien tekoa ihan itse ensin? Suklaasmoothieta tietenkin… heheh.

This post has already been read 1101 times!

Minnamoira – Follow me