Blog / Suomeksi · 22.08.2017

Täällä ollaan!

No siis täällähän mä sitten oon. Voi jestas! Pitkä matka oli ajaa, mutta koirahan menee ihan vanhasta tottumuksesta auton takapenkillä, sille tää reissaaminen on ihan rutiinia.

Kohtasin poroja 15 kertaa. Eniten niitä näkyi Suomussalmi-Kuusamo välillä. Kemijärven jälkeen vain kaksi kertaa. Komeita oli sarvipäät.

Saavuin tänne työmaalle kahdeksan jälkeen illalla. Hallinnon assistentti oli jo aiemmin laittanut tulevan naapurini puhelinnumeron minulle tekstarina ja olinkin soitellut hänelle jo matkalta. Hän tuli vastaan parkkipaikalle asuntoni avaimieni kanssa ja ohjasi oikean asunnon eteen. Auttoi vielä kantamaan kamat sisälle. Paljonhan niitä ei ollut, onneksi.

Työsuhdeasunto on ihan TODELLA positiivinen yllätys ja ylitti siis kaikki odotukseni. Tämä on valmiiksi kalustettu. Täällä on siis sänky, sohva ja ruokapöytä. Saunan lisäksi kylpyhuonessa on PESUKONE! Siis miten mahtavaa! Keittiössä on astiatkin, astianpesuaineet ja harjakin. Ja vessapaperia. 😀 Ihan mainiota. Tv-tasokin löytyy, otin oman telkkarin mukaani. Kun työkaveri/naapuri  lähti kotiinsa, istuin vain naama hölmistyneessä virneessä tuossa sohvallani tunnin ja juttelin äidin kanssa puhelimessa. Siis tää on ihan jotain järkyttävän huippua!

Huomenna alkaa työpäivä sillä, että menemme esimiesnaisen kanssa aamupalalle hotellille klo 9. Jee.

Oon ihan poikki, minun on mentävä nukkumaan, mutta en tiedä miten tässä unta saa nyt sitten…

PS. vaihdoin blogin nimestä Kainuu-osion pois Kiilopääksi. Kiilopää on tuossa muutaman kilometrin päässä. Aion kiivetä sinne pian.

This post has already been read 1256 times!

Minnamoira – Follow me