Blog / Suomeksi · 01.09.2016

Syyskuu …

Hei se on syksy!

En ole edes hoksannut miten nopeasti tämä kesä on mennyt. Olemme olleet mökillä pitkiä rupeamia ainakin nelisen kertaa. Viimeksi olimme siellä 11 päivää. Koira ja kissat (3 kpl) ovat olleet mukana ja saaneet vaellella vapaasti mökin ympäristössä. Fiilikset ovat kutakuinkin näkyvillä tuossa kuvassa…

Olen käynyt nyt neljässä työhaastattelussa enkä ole saanut töitä. Kehuttu on kyllä, että vaikutan pätevältä ja hyvältä, mutta siinä missä toiseen paikkaan on valittu viestintähenkilöksi ihminen jolla ei ole edes InDesign-käyttötaitoja (näitä edellytettiin työhön pääsyksi) niin toisaalta minulla ei taas ole kokemusta yrityksen kriisiviestinnästä tai yritysviestinnästä. Nyt 4 kk päästä alkaa vasta stressi lievittää. Tässähän tämä elämä menee eteenpäin näinkin.

Olen tässä jo jonkin aikaa pohtinut itselleni takarajaa Kainuussa olemiselle ja olen pikkuhiljaa toitottanut lähipiirille, että se on vuoden 2016 loppu. Jos en siihen mennessä ole saanut töitä täältä, niin sitten rupean hakeutumaan muualle. Kirpaisee ajatella näin, mutta en aio viettää vuotta, kahta työttömänä täällä. Töitä saa varmasti muualtakin. Minä tarvitsen tekemistä.

Pääsin hyvinvointivalmennukseen. Kaveri käy koulutusta ja tarvitsi harjoitteluasiakkaita. Jo tuo yksi sessio sai minut havaitsemaan positiivista. Elämä on oikeastaan aika hyvin. Ainakin tällä viikolla on tuntunut siltä.

Eipä siitä muuta. Syksyksikin on suunnitelmia. Ehkäpä matka Turkuun. Ja tietenkin mökille.

This post has already been read 1856 times!

Minnamoira – Follow me