Olen mukana TEDxOulu järjestelyissä
Read Time:1 Minute, 5 Second

Olen mukana TEDxOulu järjestelyissä

1 0

Oletko kuullut TED talks – konseptista? Tiesitkö, että toinen Oulun TEDxOulu – konferenssi järjestetään jälleen? 

Olen mukana järjestämässä Oulun, järjestyksessään toista, TEDxOulu -tapahtumaa. Minun piti itse asiassa kirjoittaa tästä jo ennen puhujahakua, mutta en sitten kerennyt. Puhujahaku on mennyt siis nyt jo umpeen ja meillä on kahdeksan mielenkiintoista puhetta tulossa ensi vuoden huhtikuussa.

TEDxOulu is arriving again on April 10, 2022

Kaiken kaikkian toinen Oulun tapahtuma pidetään 10.4.2022 Valveen tiloissa (Hallituskatu 7). TEDxOulu:n kotisivut löytyvät osoitteesta www.tedxoulu.com, ja sieltä voit lukea tämänkertaisten puheiden aiheista. Mielenkiintoisia puheenvuoroja on tulossa, toivottavasti pääset mukaan inspiroitumaan, ihan sitten tapahtumapäivänä paikan päälle. Toki TEDx puheet julkaistaan sitten TEDx Youtube-kanavalla (huom. TED-kanava on eri kanava!)

Ilmoittelemme somekanavilla sitten, kun liput ovat tulossa myyntiin!

Olemme tehneet myös haastatteluita vapaaehtoisista TEDxOulu-tiimin jäsenistä. Minun haastattelun voi käydä lukemassa täältä: http://tedxoulu.com/team

Olen ollut mukana nyt vasta 2-3 kk verran ja olen todella innoissani siitä miten mukava tiimi meillä on. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja ilmassa on kivasti kuplivaa jännitystä. Tottakai tapahtuman valmistelu on raskasta puuhaa ja välillä tuntuu, että sähköposteja tulee niinkuin kunnallisvaaleissa konsanaan, mutta kaiken kaikkiaan tämmöinen tapahtuman järjestäminen on erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa. Odotan innolla 10.4.2022, kun pääsen itsekin ihan kokemaan TEDx-tapahtuman livenä ja vieläpä tapahtuman, jota olen ollut itse järjestämässä!

TEDxOulu is organised again on April 10, 2022.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

This post has already been read 301 times!

Leave a Reply

minnamoira hailuoto Previous post Youtube: Hailuoto | heinäkuun lomapäivät
Milano residential house Next post Hiljaista elämää

Uusimmat (Recent)

Älä lue tätä!

Archives

Suosittuja (popular posts)

Archives

%d bloggers like this: