Blogi Suomeksi Uncategorized

Mitä tapahtui siis? (Exä petti, valehteli ja jätti)

manchild mieslapsi

Olen tässä nelisen kuukautta nyt ihmetellyt exää ja hänen “petti, valehteli ja jätti-metodiaan”. Sen sijaan että tekisin erillistä listaa enää tapahtumista kuukausittain, taidankin tehdä yhteenvedon siitä, että minkälainen henkilö hän on. Ehkäpä fiksuimmat jo hoksaavatkin mistä on kyse.

Aloitetaan sillä, että kun hän kuuli että olin jutellut suhteestamme hänen muiden exiensä kanssa, hän totesi, että sen täytyy siis tarkoittaa sitä, että hän on nyt kuuluisa ylivoimaisista rakkaus- ja parisuhdetaidoistaan. Hän pitää itseään voittamattomana ja äärimmäisen ihastuttavana ihmisenä.

Hän ei näe omassa toiminnassaan mitään väärää.

Mies sanoi minulle pariin otteeseen suhteemme aikana, kuinka kaikki hänen exänsä haluavat hänet takaisin. Tämä oli hänelle äärimmäisen imartelevaa ja todiste siitä, kuinka hän on voittamaton kumppani ja rakastaja.

Meidän yhdessäolomme ajan koko ajan taustalla oli Esther, joka viestitteli “Haluan rakastella sinua, meillä oli paljon suunnitelmia tulevaisuudelle, kaipaan sinua jne.” Nämä huomionosoitukset hivelivät miehen egoa, olivathan ne todiste siitä että häntä ihaillaan ja häntä halutaan. Hän oli siis mielestään kovassa huudossa parisuhdemarkkinoilla. Ja mies ei tietenkään nähnyt mitään väärää siinä että suhteen ulkopuolinen nainen viestitteli hänelle näin, samalla kun olimme yhdessä.

Minulle selvisi kuitenkin näin myöhemmin, näiden exien kanssa juteltuani, että itseasiassa epätoivoinen Esther oli ainoa joka halusi hänet takaisin. Ja oikeastaan mies oli itse se osapuoli, joka oli viestitellyt ulospäin exilleen kaipaavansa heitä.

Sattuneesta syystä minä olen nyt tuon exän ystävä ja mies on hävinnyt kuin pieru saharaan.

Heti kun minun ihailuni häntä kohtaa loppui, hän etsi toisen kohteen. Siis helpomman kohteen. Jonkun, joka palvoo häntä ja ei sano mitään mikä kyseenalaistaisi hänen älyään, olemistaan, tekemisiään ja sanomisiaan. Minähän halusin keskustella hänen kanssaan ongelmistamme, joten en ollutkaan enää hyväuskoinen idiootti, vaan muutuin hänen silmissään ongelmaksi. Hän sanoi monesti kuinka aiheutin hänelle tuskaa sillä, että halusin puhua ongelmistamme.

Näitä ongelmia oli mm. hänen raivokohtauksensa, (mm. minä olin idiootti, tyhmä nainen, kun ajoin liikenteessä väärään suuntaan, kun hän ohjasi itse minua väärin). Toinen suuri ongelma oli hänen kesäkuinen (2018) reissunsa Loimaalle harrastekisaan, vaikka itseasiassa hän joi punaviiniä Estherin luona Jäälissä. Tämän pettämisen hän käänsi minun viaksi, en nimittäin ollut auttanut häntä erään laskun perumisessa. Laskun, jonka hän itse pystyi perumaan asiakaspalveluun soittamalla. Laskun hän oli itse aiheuttanut tilaamalla lehden joka oli hänelle liian kallis. Hän siis suivaantui asiasta niin että riidan pääteeksi lähti panemaan toista naista. Ja olin kuulema aiheuttanut tämän sillä, etten auttanut häntä laskun kanssa.

Mieslapsi

Hänen mielestään oli ihan OK huutaa minulle, (myös hänen ystävänsä seurassa) kun minä tein kuulema hänet hermostuneeksi. Aiemmassa artikkelissa mainitsemani selittely rahasta Vappun. Tilanne meni siis niin, että minä siis olin omituinen kun en ymmärtänyt, ettei siinä suinkaan ollut mitään kummallista, että hän halusi viettää juhlapäivän varakkaan ystävän kanssa. Ja tämä siksi, koska meillä ei ollut rahaa ostaa tavaroita. Tuolla varakkaalla ystävällä olisi tarjoilut nimittäin vappuna kohdallaan.

liskomies lizardman

Keskusteluyritykset

Tämä ihmistyyppi näkee keskustelun aloitusyrityksen riitelyn aloituksena. Hän ei voi käsitellä tunteitaan, turhautumistaan, eikä jäsennellä ajatuksiaan loogisesti. Jos hän ei pystynyt keskustelemaan asiasta tai koki että hän ei ollutkaan enää niskan päällä, hän julisti yksipuolisesti, ettei vain aikonut keskustella asiasta. Jos jatkoin vaatimustani siitä, että meidän tulisi keskustella, hän rupesi voivottelemaan miten aiheutin hänelle stressiä, tuskaa ja aivan vallan unettomia öitä. Kiusasin häntä kuulema tarkoituksenmukaisesti ja tieten tahtoen. Hänestä tuli siis uhri ja minä olin ilkeä ja paha nainen.

Kyseessä on siis iso mieslapsi.

Lisäksi hän saattoi vetää keskusteluun aivan jotain muuta ja kääntää keskustelun pois itse ongelmasta. Yllättäen hänellä oli juuri koulutöitä, ongelmia ja ajatukset muissa asioissa, lapsissa, kotimaassa jne. Hän veti tilanteeseen jopa kuvitteellisen verenpaineen. (jälkeenpäin selvisi että yhdellä hänen existä itseasiassa oli verenpainetta, eikä siis tällä miehellä) Kuinka minä siis kehtasinkaan vaivata häntä tämmöisellä vähäpätöisellä asialla juuri nyt? Olin hänen mielestään vaikea nainen joka kehtasi vaatia parisuhteen työstöä. Minun tehtäväkseni jäi sitten lopuksi puolustaa tarvettani keskustella asiasta.

Aiempaan liittyi vahvasti myös se, että hän saattoi huutaa minun puheeni päälle. Hän halusi siis lähetä kilpapuhumiseen, jolloin hän keskeytti sen mitä minä olin sanomassa ja itseasiassa syytti minua siitä, etten antanut hänelle aikaa puolustautua! Todellisuudessa minä en ollut edes saanut sanottua asiaani loppuun sillä hän ei yksinkertaisesti suostunut kuuntelemaan loppuun edes ensimmäistä lausettani.

Jos halusin jutella asiasta jossa hän oli mokannut, hän heitti eteeni mielellään kaikki minun tekemät virheet. Näillä hän halusi peittää oman mokansa ja kääntää puheenaiheen minun virheisiini. Monesti hän tykitti aiheita aiheiden perään, kun minä halusin keskustella esim. kesäkuisesta seksireissusta Jääliin. Hän ei suostunut yhteistyöhön mitenkään ja oli pois tolaltaan jos minä reagoin rauhallisesti ja loogisesti. Tapanani oli laittaa kaikki asiat ja aiheet ylös paperille. Sanoin hänelle, että voimme keskustella myös näistä listaamistani asioista, jos ensin keskustelemme tästä asiasta, jonka minä otin esille ensin. Tarjosin jopa keskustelua ensin hänen mainitsemistaan asioista, jotta voisimme keskustella minua vaivaavista asiasta sen jälkeen.

Näissä tilanteissa, jos minä erehdyin menettämään malttini (itkin, olin kiukkuinen, tai korotin ääntäni) sai mies sai taas aiheen syyttää minua tunteikkaasta reaktiosta. Ja tämä reaktio hänen mukaansa, oli siis selkeä todiste siitä, kuinka MINÄ olinkin se ongelma.

Erään tämmöisen autossa tapahtuneen hänen raivokohtauksensa jälkeen minä pysäytin auton tiensyrjään ja läksytin hänet kuin pikkupojan. Sanoin etten hyväksyisi tämmöistä käytöstä itseäni kohtaan ja että sen tulisi loppua. Sanoin että minä kuljetin häntä hyvää hyvyyttäni edestakaisin ja minun ei olisi mikään pakko tehdä niin. Sanoin että minua ei kohdeltaisi näin, ja jos hänellä on joku ongelma, hänen tulisi ilmoittaa minulle että hänellä on ongelma. Ja sitten voisimme, keskustella ongelmasta niinkuin aikuiset.

3 päivää tämän läksytyksen jälkeen tuli ero, koska minä en enää palvonutkaan häntä sokeasti. Hän oli menettänyt otteensa. Ja koska hän ei enää voinut manipuloida ja kontrolloida minua mielensä mukaan, ei hänellä ollut minulle mitään käyttöä enää. Rahaakaan minulla kun ei ollut.

Lukuisat naisseikkailut

Mies vaihtaa rakkauden kohdetta lennossa. Hänen on pakko todistella muille, että exät ovat hulluja, ei suinkaan hän, sillä hänellä on vientiä. Ja vientiä hänellä onkin, sillä hän on suorastaan rakastettava, ihana ja hurmaava. Hän osaa sanoa rakkauden nälkäiselle naiselle ne sanat mitä tämä eniten toivoo kuulevansa.

Kaikille uusille naisystävilleen hän kertoo, että se viimeisin exä on oli hullu, ja voivottelee sitä, miten hän onkaan kärsinyt rakkausasioissaan menneisyydessä. Minäpä kysyin häneltä, että miten hän on kärsinyt rakkaudessa, mutta en saanut mitään järkevää vastausta.

Olen ystävystynyt hänen kahden exänsä kanssa (heitä on ollut viimeisen 2 vuoden aikana 5 kpl). Myös heille mies on sanonut edellisen naisystävän olleen hullu. Its asiassa, kun olen nyt näitä naisia oppinut 3,5 kk ajan tuntemaan, voin paljastaa, ettei meistä kukaan ole päästään vialla. Me kaikki olemme vain petettyjä ja huijattuja ja olemme reagoineet sen mukaisesti. Oikeastihan nämä tilanteethan ovat menneet niin, että sen hetkinen naisystävä soittelee miehen perään ja ihmettelee, että missä mies luuhaa yöt, kun ei vastaa puhelimeen ja valehtelee olinpaikastaan. Samaan aikaan mies on vikittelemässä uutta naista, jolle tämä väittää peräänsoittajan olevan hullu exä. Hänellä on tapana jättää edellinen nainen vasta sitten, kun uusi on jo katsottuna ja uuden kanssa suhde jo aloitettu.

Miehellä on käytössään myös kaksi sim-korttia.

Heti muutaman päivän päästä uuden naisen tavattuaan, mies hehkuttaa kuolematonta rakkauttaan uuteen naiseen. Kuinka moni normaali ihminen voi näin tehdä, että vaihtaa kohdetta viikossa ja rakkaus on heti palavaa ja tulista?

Kun minä muutin Ouluun, hän tajusi, ettei enää voisikaan rillutella viikolla ympäri kaupunkia muiden naisten kanssa. Minähän olisin samassa kaupungissa ja saattaisin vaikka kävellä vastaan kadulla. Hän ei voisi enää piilotella tekemisiään, sillä minä haluaisin tietenkin viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Siispä hän etsi naisen vähän kauempaa, Kuopiosta, Jäälistä, Kemistä, Kiimingistä… jonkun, joka ei ole vierellä koko ajan vahtimassa, hänen ylimääräisiä harrastuksiaan.

Lokakuun aikana hän oli 4 yötä pois kotoa, ja hän laittoi kaverinsa valehtelemaan puolestaan, että oli muka tämän luona, kun kävi muissa naisissa. Kaikista inhottavinta oli se, että eräällä tämmöisellä kerralla minä nukuin hänen asunnollaan hänen sängyssään, samaan aikaan kun hän oli “kavereillaan” ts. paneskelemassa tätä Estheriä.

Jälkeenpäin mies tunnusti nämä reissut.

Seksillä manipulointi

Meillä oli ihan normaali seksielämä. Mutta jossain vaiheessa hän ilmoitti että hän ei enää aio antaa minulle suuseksiä, koska hänellä “ei ole tapana antaa sitä, eikä hän ole siihen tottunut”. No, ihan onnessaan hän sitä kuitenkin minulle antoi suhteemme alusta siihen asti, kunnes minusta tuli “liian vaikea”. Vaikeaa oli siis se, että halusin keskustella hänen kirjoittelu/seksisuhteestaan Estherin kanssa. Kyseenalaistin myös muut naiskontaktit. Siispä hän lopetti suuseksin antamisen. Se oli siis hyvä keino millä saattoi yrittää manipuloida ja kontrolloida minua.

Monesti hän sanoi tahalleen jotakin loukkaavaa ja kun huomautin asiasta, hän kuittasi vain vitsailleensa. Tämä ihmistyyppi pitää siitä, että saa nöyryyttää ja vitsin varjolla vähätellä muita. Jos teet saman hänelle, hän raivostuu, sillä hän on erittäin huolissaan omasta maineestaan kavereidensa joukossa. Hän ei kestä häpeää ollenkaan.

Tämä mies ei etsi rakkautta vaan kauneutta, rahaa, valtaa jne. joita tulee ns. rakkauden oheistuotteena. Jos hän on kauniin ihmisen kanssa, se kauneus ikäänkuin tarttuu häneen, ja tekee hänestäkin kauniin. Jos hän on rikkaan ihmisen kanssa, se tekee hänestäkin ikäänkuin menestyksekkään. Hän päivittää rakkauden kohdetta koko ajan “ylöspäin”, sen mukaan mikä tarve hänellä kullakin hetkellä sattuu olemaan.

Rakkauden mittarina hänelle on uusi kannettava tietokone tai kitara.

Karma korjaa mieslapset.

Photo courtesy of Gratisography

This post has already been read 107 times!

Leave a Reply

%d bloggers like this: