Blog / Suomeksi · 30.09.2016

Stressittömänä luonnon helmassa

Tultiin tänne (miehen) mökille kaksi päivää sitten. Stressi on tiessään välittömästi. Olen nukkunut hyvin. Olen siis ollut työttömänä 21.4.2016 alkaen ja se stressaa minua ihan järkyttävästi. On mennyt nyt viikkoja taas että nukun vain 5h vuorokaudessa. Käyn ylikierroksilla kun “mitään järkevää” tekemistä ei ole. Tai on, mutta koska KELA, sitä ei voi tehdä. Tästä aiheesta voisi keskustella loputtomiin, mutta jätän sen toiseen kertaan. Täällä olen nukkunut 7h yöunia. Ihan mieletöntä!

Tuloiltana keskiviikkona saunottiin ja uitiin klo 23 myrskylyhtyjen valossa, vesisateessa, pilkkopimeässä. Kerrassaan fantastista! Meillä on täällä aina vaikka mitä kommellusta. Kaksi tuntia saapumisen jälkeen mies heilui kirveen kanssa. Ei siis vaarallisesti, vaan siksi, että saisi katkaistua liiketunnistimella varustetun valon, joka oli joko rikki tai oman arvioni mukaan reagoi sateeseen käynnistymällä ja katkaisemalla valon täysin epäloogisesti, siis silloin kun liiketunnistimessa ei ollut ketään. Se piti saada pois päältä siis. Ehkä hieman dramaattisella metodilla tosin…

Eilen ajeltiin ympäri Kangasniemeä ja yritettiin löytää sieniä. Taisi mustatorvisienien aika ollut mennyt jo, mutta koira tykkäsi metsässä juoksemisesta sitäkin enemmän ja kävi pyörähtämässä haisevassa ojassakin. Yök. Minä otin muutaman kuvan, kuten tässä postauksessakin näkyy. Bongasin tiennimiä: Helahoidontie ja Tinton-Kurentie. Ihan mahtavaa. Itsehän olen asunut Puutteenperäntiellä.

Tänään sitten polteltiin tulia ulkona ja mies kipusi kapusi katolle. Minä punttasin hänet sinne ylös hevosen-selkään-metodilla mutta alas hän ei uskaltanut tulla minuun luottaen, joten tikapuita pitkin sitten. Sain siis pelastettua miehen katolta. Hahaa. Katolla hän viritteli data-kaapeleita. Mun oma nörtti. <3

Tänään käytiin taas saunassa ja uimassa. Ihan huippua. Isältäni sain viikko sitten viinipullon ja juon sitä. Mies ei juo vaan ahmii omenoita. Mulla on mies joka rakastaa omenoita! Pieniä asioita joista tulee onnelliseksi. Mun koirahan syö myös omenoita. Se tekee omenoiden vuoksi ihan mitä vain.

Ainiin ja mulla on työhaastattelu Mikkelissä ensiviikolla! Mahtavaa! Elämä kantaa.

This post has already been read 1727 times!

Minnamoira – Follow me