Blogi / Suomeksi · 30.01.2016

Se on vuosi 2016

Ajattelin pyyhkäistä menneet pois, ja uutta tilalle. Nimittäin siirsin jo vuodesta 2012 kirjoittamani blogin talteen toiselle serverille. Siellä se on netissä kuitenkin, mutta en siihen varmaan enää kirjoittele.

On aika vaikka kasvaa henkisesti.

BUAHAHAHAHA! Eikä ikinä!

Olen 40-vuotias ja mulla on rastat. Miten paljon teinimmäksi tästä voikaan muuttua? En tiedä, mutta tästä sitä taas lähdetään. Mä toivon, että mun kamalat sydänsurut on takanapäin, sillä mä olen tapaillut nyt yhtä ihanaa vihreäsilmäistä skorpionimiestä. Tinderin kautta! HAH. En olisi ikinä uskonut, että se toimii. Mutta näkyy toimivan. Tavattiin ekan kerran 19.12.2015. Ja ollaan nähty nyt …  5 kertaa? Mutta siis ollaan oltu yhdessä sitten viikonloppuja ja yksi 5 päivän rupeama. Että aika tiiviisti kuitenkin, kun hän asuu Oulussa ja minä Kajaanissa.

Mutta fiilikset on “hip hip hurraa”. Olen rakastunut.

This post has already been read 777 times!

%d bloggers like this: