Blog / Suomeksi · 25.09.2017

Räkäpään pohdintoja

Nyt on hyvät neuvot kalliit. Tai ei.

Olen tässä ollut viitisen päivää nyt sairaan ja minulla on ollut hyvin aikaa ajatella vähän kaikenlaista. Rekrykoulutus kosahti, markkinointibloggaajaksi minua ei huolittu, koska minulla ei ole tarpeeksi seuraajia ja mikään muukaan ei juuri innosta…

Suomalainen Salama
Suomalainen Salama

Ainoa hyvä uutinen tässä on, että kun kissa oli taas liesussa 3 päivää, niin sain sen eilen takaisin. Kissani jo 3 kk:n ajan rikki ollut kainalon ihoalue on alkanut pienentyä, ja sen sijaan että se on kananmunan kokoinen, se on enää euron kolikon kokoinen.

Mutta nyt eksyn aiheesta…

Mietin että onko minusta tähän? Siis siihen mitä olen nyt suunnitellut. Ajattelin ruveta bloggaamaan/tuottamaan sisältöä tosissani. Rekrytointikoulutuksen haastattelussa minulle sanottiin (jälleen kerran) että miksi en alkaisi yrittäjäksi? Minulla on kuulema siihen ihan selkeästi kapasiteettia ja osaamista. Ehkä on aika ruveta sanoista tekoihin,  jos kerran olen niin hyvä kuin kaikki sanovat (joskus minun on vaikea jaksaa uskoa itseeni)? Miksi en nyt sitten siis kokeilisi osaamistani sillä alueella, jolla olen jo jonkin aikaa kertonut CV:ssäni sitä omaavani.

Miksi menisin markkinoimaan tuotteita toiselle, kun voisin markkinoida itseäni ja omaa osaamistani ja tehdä itsestäni tuotteen, jonka joku haluaisi “ostaa”.

Tässä sulle hyvä minnamoira. Ota tai jätä!

Headerkuvan otti Kakslauttanen Arctic Resortin harjoittelija Sanji aka. Sunny elokuussa 2017. Like a Boss.

ps. Tämä projektini nyt ainakin ekana tyssää siihen, että en saa blogiani verifioitua tuonne Bloglovin’- palveluun. Noh, eihän mikään ura kai ala täysin ongelmitta.

This post has already been read 1335 times!

Minnamoira – Follow me