Blogi Suomeksi

Rahan puute voi estää työllistymistä

Rahan puutekin voi estää työllistymistä. Niinkuin minulla. Asun Vuolijoella ja menen huomenna töihin Paltamoon, 82 km päähän. Paikallisliikennettähän Vuolijoelta ei kesällä ole minnekään, bussien kulku kesäksi loppui 3.6. ja ne vuorot eivät muutenkaan olisi olleet edes mahdollisia siten, että voisi olla töissä klo 8.

Minulla ei ole autoa. Tai se auto on exän mökillä Etelä-Savossa. Odottelemassa laakereiden laittoa. Laakereiden, jotka tilaan jos/kun saan rahaa. (vakuusmaksun palautus yhteisestä asunnosta)

Tulin koiran kanssa tänne Kajaaniin äidin luokse ja menen huomenna äidin autolla. Äiti menee töihin pyörällä. En tiedä onko tässä mitään järkeä vai pitäisikö vaan luovuttaa tässä vaiheessa. En ole vielä ihan varma että minkälaista työsarkaa siellä on tarjolla, kokopäiväistä, vai 2-3 päivää viikossa, lupauduin nyt menemään katsomaan kun puhelimessa kuulosti siltä, että tarvetta on.

This post has already been read 503 times!

2 thoughts on “Rahan puute voi estää työllistymistä”
  1. White Horse says:

    I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot

    1. minnamoira says:

      Hi there! Yes I made the website myself, thank you! I am using WordPress and Elementor. The theme is from WPkoi. Good luck with your website and thanks for the comment.

Leave a Reply

%d bloggers like this: