Perjantaista sen verran

0 0

Perjantaista sen verran, että en tehnyt yhtään mitään. Rojahdin nukkumaan aikaisin ja nukuin epäsäännöllisen säännöllisesti, kunnes hätkähdin aamuyöstä 4.30 ja tuumasin, että en ollut laittanut herätyskelloa herättämään aamuksi. Rupesin säätämään kännykkää ja tajusin samalla, ettei sen tietenkään pitänytkään olla päällä, sillä huomenaamullahan olisi lauantai. Pfft!

Takaisin sänkyyn.

Olen saanut Cheers-sarjan päätökseen. 275 jakson katsomiseen taisi mennä pari vuotta. Sarjassa vieraili paljon tuttuja naamoja, nuorempana, mutta kaikista eniten ihastutti tietenkin Woody Harrelson nuorena baarimikkona Woodyna. Halusin katsoa tuon sarjan, koska pidin Frasierista erittäin paljon (Rozin näyttelijä piipahti myös Cheersissä, kuten myös Frazierin isän näyttelijä) ja halusin nähdä mistä spinoff sai alkunsa. Suosittelen, Cheers on hauskaa peruskomediaa, leppoisaa ja helppoa katsottavaa! Toki se on ajan patinoima, näin 30-vuotta myöhemmin (sic!), mutta ajoittain erittäin hauskaa ihmisuhdetarinaa baarin miljöössä, viihdyttävinä 20-25 minuutin pätkinä, joita tapasin katsella iPadilla iltaisin sängyssä.

Tässä jonkin verran googleteltuani sain selville että sarjan ohjaaja James Burrows on ohjannut myös Frasieria, Will & Gracea, Friendsiä, Two and a half Meniä, Big Bang Theorya … eli siis melkein kaikki hauskat komediat! Ja sen päälle sata muuta. Huh.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

This post has already been read 526 times!

Leave a Reply

Previous post Kajaanin paras pizzeria on Lori
Next post Uusi tukka

Uusimmat (Recent)

Älä lue tätä!

Archives

Suosittuja (popular posts)

Archives

%d bloggers like this: