Blogi / Suomeksi · 09.05.2021

Olen tosi huono kuntavaaliehdokas

Olen tosi huono kuntavaaliehdokas. En ole nimittäin täyttänyt yhtäkään vaalikonetta vielä, ja vaaleihin on 1 kk ja muutama päivä. Sen sijaan olen tehnyt aivan kaikkea muuta. Elämä on taas vähän vaiheessa, mutta kesään mennessä muutaman isomman jutun pitäisi selvitä. Jännää!

Olen taas tehnyt tällä sivustolla muutoksia. Meneehän se aika tähänkin. Syy siihen, että jumitan vaalien kanssa, oli se, että Instagram -tilini oli suljettu 3 viikon ajan. En vieläkään tiedä miksi, mutta samalla yhdistyksen IG tili suljettiin. Se avattiin heti viikon päästä kun valitin Facebookille, mutta omassani meni tuo 3 viikkoa. Se on jännä, miten se tuntui pahalta. En pidä itseäni someriippuvaisena, mutta tuolla Instagram-tilillä on kuvia, joita minulla ei ole enää tallessa muualla. Niiden menettäminen olisi ollut erittäin kurjaa. Tässä muutamia kuvia vuodelta 2015, jotka minulla oli tallessa, jotka on postattu myös siellä Insta-tililläni.

This post has already been read 431 times!

%d bloggers like this: