Blog / English / Korpimaa* · 27.10.2014

Blogi: neljäs päivä Ihon alla

Tänään viimeistään kuvittelin, että kirjoitusinto laantuu, mutta tässäpä taas ollaan. Tämä on siis perjantain tapahtumista.

Aamun kuljetusaikataulu muuttuu lennossa, muuttuneen callsheetin myötä. Kohtauksia siirretään myöhemmälle ajankohdalle ja joidenkin paikkoja vaihdetaan ja jotakin poistetaan. Kuljetukset muuttuvat tietenkin samalla tavalla, mutta Aila selvittää muutokset ja saamme ajettua jokaisen sinne, missä heidän pitääkin olla. Olo on tänään selkeästi varmempi, kuin aikaisempina päivinä. Win!

Tänään en kerkeä, enkä edes oikeastaan halua mennä settiin ollenkaan. Kuvaukset ovat taas hankalassa paikassa ja koska työni on olla nyt täysipäiväisesti runnerina päivystän kännykässä Whatsapp´ viestejä Ailalta, Minnalta tai Teemulta. Käyn hakemassa paketin kuvaustiimin Mikalle Matkahuollosta. Pääsen tutustumaan erikoistehosteita tekevien naisten työhön ohimennen. Valitettavasti en saa ottaa kuvia, sillä ne voisivat paljastaa juonesta jotain, mutta yhden sain sentään ottaa. Tässäpä siis miehen vatsa. Vai onkohan tuo naisen. Ken tietää…

Naiset ovat opiskelleet ulkomailla, itseasiassa Lontoossa, sillä Suomessa ei erikoistehosteiden tekoon saa koulutusta mistään. Täytyykin käydä jututtamassa mimmejä vielä uudelleen aiheesta.

Kuljetan myös nuorta miestä, joka on crew’ ssä datavastaavana. Hän siis purkaa kuvatut muistikortit ja sisältö lähetetään kaapeleita pitkin jonnekin … Ongelmana tänään on, että netti ei toimi tarpeeksi tehokkaasti lokaatiossamme, joten joudumme käymään parissakin paikassa Kajaanissa kokeilemassa, siirtyisivätkö tiedostot tarpeeksi nopeasti kaapeliyhteydellä. Sattumalta Kajaanissa on LAN-tapahtuma GetOnline 2014 ja TK:lle järjestyy oma kaista purkutyötä varten tapahtumasta. Pääsen siis nuuhkaisemaan ohimennen vielä LAN:ittajien testosteronipilveä. Huhhuh!

Sen jälkeen autan vielä Minnaa hakemaan tavaroita toiselta puolelta sairaalaa, lumimyrskyssä ja tuulessa. Rupattelemme jo kuin vanhat tuttavat, vaikka minä pommitankin kysymyksillä, kuten aina. Illan viimeisin keikka on taas kentälle, jossa odottelen myöhästynyttä lentoa yli puoli tuntia, mutta viimein kone saapuu ja sen myötä pääsen minäkin taas nukkumaan.

Olen väsynyt, mutta tyytyväinen. Alkaa vakavasti näyttämään siltä, että olen löytänyt alan, jolla haluaisin olla töissä.

PS. Olen unohtanut mainita, että crew´llä on tapana ottaa fläppikuoharit, kun ovat kuvanneet 100 rullan verran materiaalia. (nykyisin ilmeisesti lasketaan muistikortteja tms.) Tämä virstanpylväs saavutettiin keskiviikkona. Torstaina taas joimme snapsit jallua. En muista miksi niin tehtiin, sillä olin itse ajossa, mutta mahtava porukka oli silti muistanut jättää snapsit niille, jotka eivät syystä tai toisesta päässeet yhteiseen tilaisuuteen. Join omani sitten myöhemmin. Hauska tapa boostata motivaatiota ja merkata työn edistymistä!

PS 2. Serkkuni, hymypoika Mikko on KAKS:n keittiöllä töissä. Lupasin laittaa hänelle terveisiä blogini kautta. Eli tässäpä sinulle, Mikko Möttönen! Nähdään taas!

Ihon alla koko blogisarja:

  1. https://minnamoira.fi/2014/ihon-alla/
  2. https://minnamoira.fi/2014/ensimmainen-paiva-ihon-alla/
  3. https://minnamoira.fi/2014/toinen-paiva-ihon-alla/
  4. https://minnamoira.fi/2014/kolmas-paiva-ihon-alla/
  5. https://minnamoira.fi/2014/neljas-paiva-ihon-alla/
  6. https://minnamoira.fi/2014/viides-paiva-ihon-alla/
  7. https://minnamoira.fi/2014/kuudes-paiva-ihon-alla/
  8. https://minnamoira.fi/2014/ihon-alla-yhteenveto/

This post has already been read 1407 times!

Minnamoira – Follow me