Blog / Suomeksi · 27.01.2017

Nahkalaukku vetoketjuilla

Minun piti kirjoittaa tämänpäiväisistä kirpputorilöydöksistäni, mutta koska tämä (saatanan) mäkki ei suostunut päivittämään My Photo Streamia tai suomenkielellä: Kuvavirtaa, niin en jaksa nyt enää hakea ongelmaan ratkaisua. Kuvat ovat nimittäin siellä puhelimessa.
 
Katellaan taas ensi viikolla.

Sen sijaan kaivelin vanhoja kuviani löydöksistä tuolta samaiselta kirpputorilta, joten ajattelin esitellä niitä. Siellä on kaikenlaista kivaa huonekaluista vaatteiden kautta keittiötarvikkeisiin, päätyen tietokone- ja sähkö-tarvikkeisiin.

Jos on Kainuusta kotoisin, jo 320 km etelämpänä kirpputorit näyttäytyvät aika paljon monipuolisempana ja villimpänä kuin mihin kotipuolessa on tottunut. Niimpä oli aika innoissani kun löysin tämän 80-lukuisen hopeanharmaan nahkalaukun sieltä. Hintaa oli hurjat 1,50€ ja nappasin kaunokin kainalooni välittömästi.

 

Siinä on sopivasti veneen sähkömoottori ja rakastamaani luonnonvalossa kuivunutta hirttä. En tiedä onko tämä magee, mutta ainakin sikasiisti!

Lisäksi löysin pari muuta juttua. Toppaliivin, jonka meinasin heti toimittaa äidilleni, koska valkoinen ei vain ole minun juttuni, mutta liivi oli laadukas. Lisäksi löysin pinkin kuori/öljytakin joka maksoin hulppeat 8 euroa. En ole pitkään aikaan tainnut ostaa kirpparilta mitään noin kallista.

(Emma Pallivahasta kysyy: Miten voi 5 min. välein ottaa hyvin erilaiset kuvat)

No näin. Pinkki ei näytä sopivan mulle ja naamaa kannattaa pienentää ylhäältäpäin otetulla kuvalla, niinku oikeesti. (Daah.)

minnamoira toppaliivi
pink minnamoira
minnamoira toppaliivipink minnamoira
Onhan tämän silleen vähän hauskaa.

This post has already been read 1201 times!

Minnamoira – Follow me