Blog / Suomeksi · 16.05.2017

Mustapään hiukset

Ahdistuin edellisestä exän kommentista sen verran, että koin pakolliseksi tehdä jotakin hiuksilleni. Äiti leikkasi ja minä värjäsin ja lopputuloksena on nyt mustanvivahteisen ruskea pää.

On minulla joskus aiemminkin ollut musta hiukset, mutta olin silloin ehkä 23-vuotias. Eihän tämä ihan kamalalta näytä, mutta ehkä se punainen tai punaisenruskea on lähinnä sitä omaa mentaalista tilaa. En koe oloani blondiksi, enkä myöskään tummatukkaiseksi. Naisen identiteettikriisiä tämä tämmöinen. Ikävöin rastojani vieläkin, vaikka näytinkin niiden kanssa ihan penskalta. Tai ehkä se juuri siksi olikin kivaa – sai piiloutua jonnekin sinne oikean ikänsä ulottumattomiin.

Ja sitten ihan simppeli ulkonäkövinkki: mikään ei ole karmeampaa kuin keltaisen vaalea tukka josta näkee jo kauas, ettei se ole omaa hiusväriä lähelläkään.

iPhonelle tarkoitetusta Appstoresta löytää kivoja ohjelmia, joilla omaa hiustyyliä voi vaihdella. Netissä selaimen kautta voi hiustyylejä kokeilla ainakin L´Orealin sivuilla, Instylen ja Marie Clairen sivuilla.

Pitäkää hauskaa!

This post has already been read 1282 times!

Minnamoira – Follow me