Blog / Suomeksi · 10.03.2018

Miten päästä Lappiin töihin?

Minä hain toiseen työpaikkaani MOL.fisivujen kautta, ilmoitus työpaikasta oli siis siellä. Mutta esimerkiksi Opteamrekrytoi Inari-Saariselkä-alueelle matkailun alan paikkoihin. Jos olet kokki tai tarjoilija, sinulle löytyy töitä ihan varmasti. Eräoppaat ja luonto-oppaat työllistyvät myös. Lisäksi en voi korostaa tarpeeksi omien verkostojen kautta saatavaa tietoa avoimista työpaikoista. Kannattaa rohkeasti julkaista Facebookissa tai Twitterissä että etsii töitä, siitä ei ainakaan ole haittaa. Paitsi tietenkin, jos etsit töitä salassa tämänhetkiseltä työnantajaltasi.

Inarin ja Saariselän alue on myös yhdistänyt markkinointinsa ja tekee markkinointia Lapista asumis- ja työpaikkana muualle Suomeen. Samaa tekee Rovaniemellä majapaikkaa pitävä House of Lapland. Inarin kunnan www.inari.fi-sivut ovat nätit, ja asunto- työ- jne. asiat on tuotu hyvin esille.

Twitterissä ja Instagramissa hakusanat #saariselkä, #lapland, #inari,ja lähestulkoon kaikki tunturien nimet ovat ainakin tuottaneet ihan kivasti kaikenlaista tutkailtavaa. Eikä sovi tietenkään unohtaa #VisitFinland häsää.

Antoisia Lappi-hetkiä! 

This post has already been read 1583 times!

Minnamoira – Follow me