Miksi tykkään aloittelevista yrittäjistä?
Read Time:1 Minute, 29 Second

Miksi tykkään aloittelevista yrittäjistä?

0 0

Miksi mä tykkään (aloittelevista) yrittäjistä? Nyt on pakko kertoa!

Kävimme viime viikolla tapaamassa Business Aseman tiloissa eStarttilaisten kesken toisiamme. Olin mukana viime syksynä, syyskuusta – joulukuuhun ja tapasimme kurssilaisten I-III kesken. Oma kurssini oli näistä se ensimmäinen. eStartissa hioimme omaa yritysideaa, tai kehittelimme semmoisen, jos sitä ei vielä ollut. Kävimme läpi yrityksen perustamisen alkujuttuja, opeiksi saimme muutaman hyvän työkalun. Nyt siis kokoonnuttiin ihan vain juttelun merkeissä, koska koronan takia nämä kurssit olivat lähes 100% etänä.

kuvituskuva - miksi tykkään yrittäjistä

Oli ihan todella inspiroivaa kuunnella mitä tyypeillä on työn alla! Joku perusti Bouliksen 2 kuukaudessa. Yksi työllistää itsensä vapaana toiminimiyrittäjänä, jollakin on huikea ravintolasuunnitelma työn alla, joku taikoo sadetta teknologisella keksinnöllään ja eräällä on Angry Cat t-paitoja. Mukana oli jopa sotealan toimintaterapian mittaroinnin kehittäjä. Minä kerroin tietenkin afrikkalaisesta teffistä.

Sparrailuseinä ja paljon palautetta

Parasta tässä porukassa on se (ja yrittäjissä, aloittelevissa semmoisissa) että luovuuden annetaan kukkia vapaasti!

Se kukkii niin tuhottomasti, että rikkaruohot jää toiseksi. Minun ADHD-aivoni oikein kohisivat kaikesta uudesta ja tuntui että tuon 3-tuntisen aikana sain oikean piristysruiskeen omaan tekemiseeni. Kukaan ei ollut ankeuttaja, -näitä on saanut ihan tarpeeksi kohdata palkkatöissä. Kukaan ei kritisoinut typeriä, eikä kukaan kommentoinut tylysti. Ainakin tässä yrittäjyyden alkutaipaleella se luovuus ja inspiraatio tarttuu kovasti ja oli parasta että tämä oli puhtaasti keskustelutapaaminen – vertaistuki on aina ollut parasta näissä tapaamisissa. Mikään ei oikeastaan ole parempaa kuin innostua jostakin, saada siihen vastakaikua, hyviä ohjeita, sparrailuseinän, jota vasten pallotella tai palautetta kymmeneltä ihmiseltä niin, että ihan henki selpautuu! Huippua, jee!

Eipä tässä muuta. Halusin vain suositella, että kannatta työntää se nenä ihan minne vain kerkeää ja pystyy sen vain työntämään. Minäkin tästä inspiroituneena ajattelin mennä kuokkimaan keksijäporukkaan, ihan vaan stimuloimaan aivojani ja kuuntelemaan itseäni fiksumpia. Ei kuulema tarvitse olla insinööri, eikä mensalainen. Lupasin olla se, joka naiivisti esittää ne tyhmimmät kysymykset ja levittää positiivista energiaa! 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

This post has already been read 482 times!

Leave a Reply

Minna Nelson Previous post Youtube: Kesäpäivä Mannerheiminpuistossa ja Hollihaassa
minnamoira hailuoto Next post Youtube: Hailuoto | heinäkuun lomapäivät

Uusimmat (Recent)

Älä lue tätä!

Archives

Suosittuja (popular posts)

Archives

%d bloggers like this: