Blog / Suomeksi · 11.09.2018

MBA alkaa

Not MBA, but the Degree!

Maanantaina alkoi koulu. Kajaanin ammattikorkeakoululla siis, Master´s Degree in Business Administration, johon olen sitoutunut nyt kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Vähän jännittää, onhan siitä jo …. 17 vuotta kun valmistuin BBA:ksi! Huh, ihan hiki tulee päähän tästä.

Mutta voi vitsi miten inspiroivaa, mielenkiintoista ja mahtavaa tutustua uusiin tyyppeihin ympäri Suomea ja maailmaa. Koulutusohjelma on siis englanniksi ja meillä on näin äkkiseltään arvioituna 6 ulkomaalaista tai ulkomaalaistaustaista henkilöä koulussa. Minusta on niin kiehtovaa tutustua uusiin ihmisiin, heidän taustoihinsa ja kuunnella heidän elämäntarinoitaan ja sitä, missä he ovat viettäneet elämänsä ja miten ja tekemällä mitä. Minua kiinnostaa myös ihmisten kielitaito, missä he ovat matkustelleet tai jos heillä on jotain omituisia harrastuksia. Ja siis omituisia, tarkoitan mielenkiintoisia.

Hassuja tapahtumia myös maanataina. Aamulla minulle soitti rekrytointifirma ja halusi että tulen haastatteluun Ouluun. Noh, olen tämän viikon Kajaanissa näissä kouluhommissa, joten en pääse Ouluun haastatteluun. Mutta he halusivat, että teen videohaastattelun. Eli se oli siis tiistaina. Päivällä maanantaina tein lounastauolla videovastaukset kolmeen kysymykseen.

Tunti sen jälkeen soitti Lumo – ja minulla on nyt asunto Oulussa! Wow! Ja jee. Todella hyvää asiakaspalvelua Lumolta! Siellä oli siis useampi vaihtoehto ja hän halusi tarjota minulle kaikkia näitä ja sain itse valita asunnon. Ja sitten hän pyysi soittamaan hänelle ensiviikolla jotta pääsisin katsomaan asuntoa. Tuplajee jee!

This post has already been read 1855 times!

Minnamoira – Follow me