Blog / Suomeksi · 14.06.2017

Laihan kaverin alitajuntaiset kommentit painosta

Kirjoittelin sinkkuaikana treffipalstalla erään tummaihoisen (afrikkalaisyntyisen) miehen kanssa. Kerroin tästä kaverilleni joka tokaisi siihen: “ai kun kiva, nehän tykkääkin semmoisista vähän kookkaammista naisista”. Minä jäin miettimään tätä kommenttia. En ole koskaan sanonut hänelle mitään painostani, laihduttamisesta, enkä omasta koostani. En ylipäätänsä jauha painoasioita kenenkään kanssa. Olen menestyksekkäästi laihduttanut 13 kiloa vuoden aikana, vain saadakseni kilot takaisin vuosi sen jälkeen kun jäin työttömäksi ja stressaan työttömyydestä niin paljon. Joten miksi vaivata päätään asialla?

Mielestäni kuitenkin tuo kaverini heitto oli aika paljastava. Siis hänen omasta ajatusmaailmastaan. Oliko siis painoni ensimmäinen asia joka hälle tuli mieleen kirjoittelustani afrikkalaistaustaisen miehen kanssa? Ei vaikka se, että molemmat tykkäsimme rastoista, tai tiesimme samoja paikkoja hänen kotimaastaan Namibiasta, koska olin asunut siellä aiemmin?

Samainen kaverini kommentoi erästä toista miestä, jonka kanssa kävin treffeillä ja jonka tämä kaveri myös tiesi entuudestaan. “Tehän sopisitte hyvin yhteen, kun se [nimi] on niin kookaskin”. Huoh. Tyyppi oli ihan normaalipainoinen, toki pitkä, mutta ei siis langanlaihakaan. Kuinka moni valitsee kumppanin tämän KOON perusteella? Eli jos minä olen paksukainen, niin minä tapailen vain paksukaisia?`Ja laihat pysykööt kimpassa laihojen kanssa? Tämä on kyllä älytön ajattelutapa.

Näiden asioiden ja muutaman muun asian takia tuo kaveri ei ole enää kaveri.

This post has already been read 1327 times!

Minnamoira – Follow me