Blog / Korpimaa* / Suomeksi · 30.10.2014

Blogi: Kuudes päivä Ihon alla

Järjestyksessään kuudes päivä, eli sunnuntai on vapaapäivä. Käytän sen nukkumiseen. Arvioin nukkuvani n. 14 h, vaikkakin pätkissä, mutta se kuvastanee sitä, kuinka uupunut olen. Yritän nousta muutamaan otteeseen, mutta olo on kuin krapulaisella, joten jatkan unta. Whatsapp kilahtaa muutaman kerran, Aila, Minna ja Teemu kirjoittelevat mukavia. Osa poppoosta on menossa illalla elokuviin, jonne minäkin aion mennä. Illalla Teemulta tulee viesti, jossa hän kyselee maanantain kuvauksiin avustajaksi vauvaa, sattuisinko tuntemaan ketään sopivan ikäistä? Soittelen pikaisen kierroksen ja onnistun löytämään taaperon ystäväni Marin avulla. Naurattaa. Tämä työ ei lopu, ennenkuin se oikeasti loppuu!

Kuudes kuvauspäivä, maanantai, alkaa vasta 15:20. Se tarkoittaa sitä, että kuvaukset jatkuvat pitkälle aamuyöhön. Ensimmäiset päivän viestit tulevat Ailalta, kuten tavallista. Ihmettelen miten nainen jaksaa, hän tekee koko crewn pisimmät työpäivät, on aina ensimmäisenä paikalla ja lähtee viimeisenä, kun viimeinenkin henkilö on viety sinne minne pitää. Korjailen omaa ajo-aikatauluani sitä mukaa kun muutoksia tulee.

Päivä taitaa mennä jokaisella pienessä horroksessa. Tarvitaan yksi vapaapäivä, jotta kroppa tajuaa, miten väsynyt se oikeastaan onkaan. Onneksi ajoja ei ole paljon, joten auttelen Teemua, Jennaa ja Fannia cateringin kanssa. Kuvaukset jatkuvat ja huumori kukkii silti, sen avulla jaksaa. Porukka alkaa tuntua hyvinkin tutulta ja viimeisetkin ujostelut ja jännitykset ovat jääneet. Yksi näyttelijöistä juttelee kuin vanha tuttava, toinenkin.

Catering tuo paikalle pizzaa puolen yön jälkeen ja ihmiset piristyvät siitä silminnähden. Paljon kiitoksia ja hymyjä.

Yöllä juodaan skumpat, tasan kello 03:00. Ohjaajat pitävät pienen kiitospuheen. Teemulle ja minulle ei jää skumppalaseja, sillä olemme ilmeisesti laskeneet henkilöstömäärän alakanttiin, mutta yksi crewn jäsenistä ojentaa omansa minulle hymyillen ja juomme sen Teemun kanssa puoliksi. Mahtava fiilis lopettaa päivä! Olen nukkumassa 03:52 ja nukahdan välittömästi, kun olemme vielä vaihtaneet viimeiset hyvänyön viestit Ailan kanssa.

Ihon alla koko blogisarja:

  1. https://minnamoira.fi/2014/ihon-alla/
  2. https://minnamoira.fi/2014/ensimmainen-paiva-ihon-alla/
  3. https://minnamoira.fi/2014/toinen-paiva-ihon-alla/
  4. https://minnamoira.fi/2014/kolmas-paiva-ihon-alla/
  5. https://minnamoira.fi/2014/neljas-paiva-ihon-alla/
  6. https://minnamoira.fi/2014/viides-paiva-ihon-alla/
  7. https://minnamoira.fi/2014/kuudes-paiva-ihon-alla/
  8. https://minnamoira.fi/2014/ihon-alla-yhteenveto/

This post has already been read 1652 times!

Minnamoira – Follow me