Blog / Suomeksi · 07.06.2017

Kunnallisvaalien sato kasvaa Facebookin inboxissa

Olen ollut pari kertaa ehdokkaana kunnallisvaaleissa, niinkuin tämänkin vuoden alussa. Vaalien alla naama on aina väkisinkin esillä ja joku sitten aina innostuu fanittamaan niin, että tyypeistä tulee jonkin tason riesa. Minäkin sain nimittäin fanin.

Fani on arviolta n. 70+ ikäinen harmaahapsinen mies, joka lähettelee minulle Facebookin kautta viestejä ja linkkejä. Ei mitään törkeyksiä onneksi, mutta sinne tulee kukkia, kuvia, vitsejä ja linkkejä hänen mielestään hauskoihin juttuihin. En hyväksynyt hänen kaveripyyntöään, mutta hän seurailee julkisia juttujani ja kommentoi niihin innokkaasti. Kommentit ovat tasoa “hyvä kuva” tai “edellinen kuva oli parempi” tai jotain tsemppiviesteiksi tulkittavia kommentteja. En tiedä onko tyyppi kaukoihastunut tai salarakastunut minuun, mutta tämmöinen hämmentää hieman.

Tämän viikon viestit ovat tässä kellonaikojen mukaan listattuna:

maanantai klo 21:30

tiistai 09:30

tiistai 18:23

keskiviikko 10:39

perjantai 10:40 (lisätty kirjoituksen julkaisemisen jälkeen)

lauantaina 19.30 (lisätty kirjoituksen julkaisemisen jälkeen)

Kerkesin sunnuntai-iltana poistaa siihen mennessä tulleet viestit. Niitäkin oli kerennyt tulla ihan kiitettävästi. Maanantaina hän kävi kommentoimassa postaukseeni julkisessa ilmoitustauluryhmässä, ja “jouduin” puolipakosta vastaamaan hänen kysymykseensä ja sen jälkeen inboxikin on taas alkanut paukkumaan säännöllisesti.

Tyyppi ei varsinaisesti ärsytä, mutta ei ilmeisesti ymmärrä vihjettäkään, kun en vastaa hänen huumorikuviinsa. Sinänsä tämä on aivan ok, sillä olen joutunut myös vähän rankemman huutelun kohteeksi, vuoden 2012 kunnallisvaaleissa. Silloin minulle vittuiltiin Suomi24:ää myöten.

This post has already been read 1225 times!

Minnamoira – Follow me