Blog / Suomeksi · 10.11.2016

Kangasniemi calling

Odottelimme tietoa minun työhaastattelustani, joka oli 7.11. Tieto tuli ja se oli, etten saanut työpaikkaa. Eli asia on nyt selvinnyt ja me muutamme Kangasniemelle 1.12 alkaen. Jännittää kovasti!

Olen muuttanut tähän ikään mennessä 40 kertaa. Aivan oikeasti. Eli siis olen siirtänyt kirjat tai kaiken omaisuuteni paikasta toiseen. Useamman kerran vain kuukaudeksi tai kahdeksi, sattuneista syistä. Olen myös siis muuttanut niin, että tavarani ovat olleet toisessa osoitteessa ja kirjat on muutettu jonnekin ja olen odotellut mahdollisuutta tuoda muuttokuormaa uuteen osoitteeseen, kun jo suunnitelma onkin vaihtunut ennenkuin muutto on saatu edes päätökseen. Minulla on ollut varsin vaiherikas elämä…

Olen asunut yksin 6,5 vuotta joista viimeisen puolisen vuotta olen seurustellut miehen kanssa. Yhteenmuutto on siis aika suuri muutos. Ihan pikkuisen jännittää ja jopa ahdistaa, mutta ei siis niin suuresti, että haluaisin jarrutella tai lykätä suunnitelmaa. Tämä on oikea päätös ja tuntuu hyvältä. Aivan fantastiselta oikeastaan.

Toisaalta tuntuu haikealta lähteä pois Kainuusta jonne tulin sillä mielellä, etten täältä enää lähtisi pois. Tänne halusin kasvattaa juuret ja olenkin siinä onnistunut hankkimalla paljon uusia ihania kavereita ja tuttavuuksia, yhdistystoimintaa jne. Toisaalta ADD-luonteeni kiljuu riemusta sisälläni;  Jippii! Uutta! Mielenkiintoista! Haasteita! Jännitystä! Ja sitä kaikkea se onkin.

Hauskaa on se että googlettelin Vihreitä järjestöjä ja Setaa myös Etelä-Savosta näin ennakkoon. Löysin jo pari tyyppiä, joista tulee ihan selkeästi uusia kavereitani. 😀 Noh, ehkä heilläkin on jotakin sanomista asiaan. Löysin myös vanhan tutun Joensuun ajoilta (vuodelta 94-95!!) ja joka on aktiivinen Vihreässä toiminnassa uudella asuinseudullani. Ihan huippujuttu! Täytyy ottaa yhteyttä häneen kun kotiudumme. Avantouimareitakin Kangasniemeltä löytyy. Jee.

This post has already been read 2439 times!

Minnamoira – Follow me