Blog / Suomeksi · 15.03.2016

Kalenterimania!

Olen kirjoittanut päiväkirjaa koko pienen ikäni. Siis 9-vuotiaasta saakka. Näin aikuisiällä niistä päiväkirjoista on tullut vähän tylsiä, en ole hoksannut koristella niitä enää niin paljon. Tai jossakin vaiheessa se vaan jäi. Teininä niitä tuli koristeltua aika runsaallakin kädellä ja päiväkirjan väliin vietiin jokaikinen lippunen ja lappunen ja niitähän ei-kännykkäaikaan tuli paljon! Ja tietenkin myös valokuvia!

Noh, nyt sitten kaveri vihjaisi Kalenterimania FB-ryhmästä! OOOH ja WAU! Tää on mun teiniaikojen taivaani, joka on tullut takaisin! Mutta miten nämäkin asiat ovat menneet eteenpäin? Niin hienoja kalentereita ja kalenteriaukeamia ihmiset tekevätkään!

Oon ihan onnessani! Hankin itselleni heti kalenterin, en ole siis paperikalenteria käyttänyt kuin viimeksi vuonna 2012, siirryttyäni tietokoneen kalenteriin. Mutta nyt BAM! Ja jos tuo kalenteri ei niin inspaa, niin meinasin siirtyä ihan kalenteri/planner crossover touhuun, elikkä teen päiväkirja-kalenteria. Minulla on päiväkirja kyllä tässä menossa nyt samaan aikaan, elikkä ehkä se pitäisi kirjoittaa loppuun. Kirjoitan vielä 5 vuoden päivyriäkin, jossa on jokaiselle päivälle 5 rivin verran tilaa kirjoittaa. Siinä on ollut se kiva juttu, että näkee mitä samaan aikaan on tapahtunut aiempina vuosina. Joskus se on kyllä masentavaakin luettavaa. Joka päivä en ole tietenkään edes kirjoittanut, niin käytännössä tuo viisivuotispäivyri on ollut minulla käytössä jo … ööö … 7 vuotta. 😀 Ja vieläkin tulee päiviä, jolloin en ole kirjoittanut siihen minään vuonna. Tämmöisiä päiviä löytyy paljon kesän aikaan … jostakin kumman syystä… 14 päivä maaliskuuta olen kirjoittanut vuosina 2011, 2014 ja 2015. Elikkä tällä menolla taitaa mennä vielä vuoteen 2020, ennenkuin oikeasti saan kaikkien päivien kohdalle tekstiä. Tai ehkä taputtelen kirjan kasaan tänä vuonna koristelemalla loput sivut?

Kalenterimanian tyypit on aika mukavia, sinne olen sulanut joukkoon koristelevaan, oon ihan pinkissä pilvessä siellä.

IHANAA!

Tähänhän se yleensä kulminoituu. Kaiken ihanan ja söpön ostelemiseen. En edes uskalla laittaa kuvia niistä kaikista jutuista, mitä olen ostanut. Tirsk. Onni on PINKKI! Niin, tai ORANSSI! Tietenkin!

This post has already been read 1755 times!

Minnamoira – Follow me