Blog / Suomeksi · 16.09.2019

Ilmoittauduin espanjan kurssille!

Siinäpä se nyt tulikin! Olen tästä aivan naurettavan innoissani. 😀

Jotakin kivaa on siis tiedossa. En mennyt edes aivan alkeisryhmään, vaan aloitan ryhmässä A1-A2, kappaleet 8-12. Ajattelin että alkeet voisi olla vähän liian tylsää. Tai mistäpä minä sen tiedän. Menen nyt ainakin katsomaan tämän tason ja vaihdan sitten siihen ensimmäiseen jos en ymmärrä mitään. 

Tänään alkoi myös työharjoittelu. Olen siitäkin innoissani. Pääsen tekemään digimarkkinointia varsin itsenäisesti. Piti tehdä kouluun 2xA4 kokoinen kirjoitelma jossa vastataan muutamaan viestinnän kysymykseen. Minä kirjoitin 7 sivua ja siitä taitaa siis tulla se minun lopputyöni samalla. Siitä on ainakin hyvä jatkaa… Eli taas täytyy todeta, että olen oikealla tiellä näiden opintojen kanssa. 

Laitoin Instagramiin kuvan itsestäni kun itken. Voi jestas miten kävijämäärät pomppasi profiilissani! Yli 50 henkilöllä. Siinä taisi tulla tämän puolivuotisen ennätykset. Morjens. Laitan siis itkukuvia lisää jatkossakin. Spekulaatio käy hurjana. 

¡Vamos!

This post has already been read 1889 times!

Minnamoira – Follow me