Blog / Suomeksi · 01.03.2017

Haippirinki mitä hittoa?

Tämä ei nyt koske kunnallispolitiikkaa eikä mitään muutakaan mutta haluan vain sanoa tämän.

Somessa kohistaan kovasti Axl Smithin saamasta tuomiosta ja hänen kaveriporukkansa Haippiringistä. Ja ihan syystä kohistaan.

Missä on näiden miesten kunnioitus toista ihmistä kohtaan?

Milloin näillä miehillä tuli mieleen että on ihailtavaa, kannatettavaa ja tavoiteltavaa, että seksikumppani alistetaan objektin, hyväksikäytettävän ja irvailtavan lihakimpaleen osaan? Missä maailmassa intiimiä aktia kuvataan ja sillä kehuskellaan kaveripiirissä? Olen varmasti kovin naiivi. Kauhuskenaario jokaiselle, joka joskus on deittaillut: entäs jos omat yhden illan juttusi olisikin kuvattu ja ne lötköttäisivät jossain internetin syövereissä kaiken kansan nähtävänä tietämättäsi?

Tämä kohu koskettaa uutisten mukaan 29 naista. Nämä naiset ovat jonkun tyttäriä, siskoja ja äitejä. Entäs jos olisivat sinun tyttäresi, siskosi tai äitisi?

En voi edes ajatella että tuommoinen henkilö voisi joskus väittää rakastavansa ja kunnioittavansa puolisoaan. Minkälainen maailmankatsomus tämmöisillä axlsmitheillä oikein on? Onko heidän maailmassaan eriarvoisia naisia?

Kehotankin että puutumme aina vääränlaiseen käytökseen. Kiusaaminen, eriarvoistaminen, vähättely ja ihan puhdas ilkeily on kitkettävä pois. Viestin on oltava kirkas, että tämmöistä ei hyväksytä.

Jokainen ihminen on arvokas. 

Edit 2.3.2017: Samasta aiheesta Imagen blogissa | Hanna Räty

This post has already been read 1338 times!

Minnamoira – Follow me