Blog / Suomeksi · 14.05.2017

Äiti on naisen paras ystävä

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Äiti on myös 4-kymppisen naisen paras ystävä. Lähtöpäässä mies auttoi muutokamojen kanssa, mutta täällä muuttokohteessa kannoimme kaikki tavarat 61-vuotiaan äitini kanssa. Äitini, jolla on lähes käyttökelvoton toinen käsi. Ja niin on minullakin.

Voin myöntää olevani hieman kateellinen niille, jotka vain huhuilevat muuttokaveria somessa ja saavat liudan riuskoja, terveitä kavereitaan kantamaan kamat. Ja joilla on ylipäätänsä varaa ruokkia muuttoporukkansa ja maksaa oikea muuttoauto.

Minä annoin ruohonleikkurin vaihdossa pakettiauton vuokrasta ja isä maksoi dieselit. Äiti tarjosi ruuan. Jos olisi edes työssäkäyvä yksineläjä, niin voisi maksaa omat muuttonsa ja/tai maksaa polttoaineet itse. Mutta kun on työtön ja köyhä ja paskapäinen ämmä, niin sillä mennään.

Mutta äiti <3 on pelastanut mun elämässäni kaiken. Jos minä olisi äiti, niin haluaisin olla tämmöinen äiti. Joten toivotankin kaikille tämmöisille äideille ihanaa äitienpäivää!

Tässäpä yksi lempibiiseistäni. Ozzy Osbourne – Mama, I´m coming home.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dvNXF7aGP2s]

Kuva: muuttokuorma pakussa lattiasta kattoon. Tuomatta jäi vielä kaksi laatikkoa ja minun oma, seisonnassa oleva autoni. Ne tuon sitten joskus.

This post has already been read 2073 times!

Minnamoira – Follow me