Blog / Suomeksi · 19.09.2019

43-vuotias nainen joka ei osaa keittää riisiä

Niin. Tuo otsikon nainen olen minä. Olen 43-vuotias nainen ja en osaa keittää riisiä. Siis osaanhan minä sitä kattilaa käyttää ja vettä kiehuttaa, mutta riisi se vain iloisesti palaa pohjaan joka kerta. 

Voisipa joku vaikka antaa vähän kädestä pitäen- opetusta minulle tähän. Aiemmin tällä viikolla minä hurautin Jasmin-riisit ihan kunnolla uuteen teräskattilaan kiinni. Siinä oli kolme päivää välissä ja sitä samaa jasmiinia tein taas, puuroksi asti. Syötän sen sitten koirille tänä iltana. Yritin maistella sitä, mutta jos olette joskus syöneet ihanaa jasmiiniriisiä, niin voitte kuvitella miten kamalaksi se menee puurona. YÖK. Aina toki voi katsoa ohjetta jostakin netin syövereistä.

No ihan kuitenkin laitan tähän muutaman kuvan. Kun muutkin bloggajat laittavat aina kuvia ruoka-annoksistaan. Tirsk.

kattila

De malo, bonum. Bad from the good.

This post has already been read 3649 times!

Minnamoira – Follow me