Blog / Suomeksi · 21.02.2017

165 cm ja x kiloa

Törmäsin aamulla Imagen blogeja lukiessani johonkin Fitness-blogirinkiin. Ringiksi sen teki se, että siellä blogisti kommentoi omaa pituuttaan ja painoa ja artikkeliin oli linkattu aihetta käsittelevät muita samanlaisia blogipostauksia. Kuvien kanssa. Haluttiin tuoda esille naiskroppien erilaisia muotoja.

Kilomäärä/BMI ei sano ihmisen muodosta tai koostumuksesta oikein mitään, se ajatus on aivan oikein ja siihen on helppo yhtyä. Mutta:

En kuitenkaan osaa suhtautua asiaan fitness-piirien mukaisesti. Siellä oli painavin nainen 70 kiloa, pituutta 169 cm. Ja hän totesi kirjoituksessaan että “nyt varmaan joku ajattelee että mikä läski” … no ei kyllä ajattele. Fitness-maailmasta en kyllä tiedä, että mitä fitness-harrastajat ajattelevat tuosta.

Mutta siis haloo?

Itse olisin aika tyytyväinen tuohon kilomäärään. Itse olen 165 cm ja painanut aikuisiällä, tämän pituisena, kaikkea 56 kg – 108 kg väliltä. Nykyään paino alkaa ysillä. Toki haluan painoani siitä pudottaa, mutta stressin vuoksi se juuri nyt on ollut varsin haastavaa. Hyvä nyrkkisääntö on, että jaksaa liikkua. Jaksan ajaa 30 km pyörälenkin ja kävellä 6-10 km ongelmitta. Monta kertaa viikossa! Paitsi nilkkani löysä nivelside tuottaa hieman ongelmia, pitäisi olla varaa ostaa paremmat kengät. Ja nykyään myös solisluu-rintalastan väliltä katkenneet nivelsiteet ja vuosia sijoiltaan oleva solisluu… pfft! Fuck me.

Summa summarum = tiivistettynä: raha vaikeuttaa myös liikunnan harrastamista. Talvilenkkeilyyn tarvitsisin ne Icebugit ja rahaa ei juuri nyt ole niitä ostaa. Ja tämä lihominen, kyllä se vaan vituttaa!

Kuva: maastopyöräni FELT Nine. Mä rakastan tätä laitetta yli kaiken.

This post has already been read 1882 times!

Minnamoira – Follow me