AVMedia / Blog / Finland · 26.08.2015

26.8.2015 Yllätyskuvaus

Tänään aamulla tapaamme ensimmäiseksi Kätilöyhdistyksen videoprojektin isän pääosan esittäjäksi valitun miehen.

Käymme hänen kanssaan läpi samat asiat kuin edellisenä päivänä äidin hahmon näyttelijän kanssa. Kumpikaan näyttelijä ei ole säikähtänyt roolisuoritusta ja sen vaatimuksia, mikä herättää luottamusta meissä. Rooleihin valitut henkilöt tuntuvat olevan varsinaisia heittäytyjiä, mikä on todella loistava juttu!

Yllättäen saamme kuvauskeikan Parturi-kampaaja-linjan 1. vuosikurssilaisten kastetilaisuuteen. Kyseessä on hauska näytelmä, jonka ylempien vuosikurssien opiskelijat esittävät tervetuliaisena uusille opiskelijoille. Kuvaamme videolle sekä still-kuvia. Käsittelemme kuvat ja videon saman päivän aikana ja toimitamme kuvat toimeksiantajalle cloud-palvelun kautta. Hän saa siis linkin sähköpostitse paikkaan, josta voi käydä kuvat lataamassa itselleen.

Parturi-kampaajien esitystä katsellessa totesimme kuin yhdestä suusta, että esityksessä oli muutama loistava näyttelijän lahjoilla varustettu henkilö. Heitä tulemme pyytämään vastaaviin projekteihin mukaan, jos vain mahdollista. Loistavaa!

Iltapäivästä aikuisopiskelijaryhmämme hajoaa muihin tehtäviin. Minä teen asiakaalleni (Kajaani Design Mafia) käyntikortit loppuun ja vietän iltapäivän Flowbox/Edubox-opetusvideoita katsellen.

Mitä opin tänään: joustava ja tilaisuuteen tarttuva ihminen nappaa parhaat mahdollisuudet esittää osaamistaan ja joutuu yllättäviin ja hauskoihin tilanteisiin. Näistä tilanteista saattaa löytyä hyviä tyyppejä, kontakteja ja vinkkejä tulevaisuuden projekteihin. 

This post has already been read 648 times!

Minnamoira – Follow me