Minnamoira josta tuli tubettaja
Blogi Youtube

Tarina siitä miten minusta tuli tubettaja/vloggaaja

40plus nainen testaa | Tilasin PepsiMaxia Fiksuruoka.fi:stä

Tulin sitten tubettajakaapista ulos eilen. Haha. Olen oikeasti miettinyt sitä kauan, mutta en ole myöskään ikinä katsonut ketään tubettajaa säännöllisesti. En ole varmasti katsonut edes yhtä tubettajaa. Dudesons- kanava on kuulema yksi Suomen suosituimmista Youtube-kanavista, mutta nyt myönnän, etten ole katsonut heidänkään videoitaan yhtään. Olen siis jonkin tasoinen Youtube-neitsyt.

Mutta montako Youtube-videota tekee minusta tubettajan? Yksi? Kaksi? Sitten kun on paljastanut itsestään jotakin intiimiä? Liityin aikuistubettajat-ryhmään (Aikuiset tubettajat), tekeekö se minusta nyt tubettajan?

No mistä tämä innostus sitten lähti? Tajusin että tarvitsen lisää kamaa portfolioon. Ja samalla pitää taitojaan yllä ja oppii uutta. Se ensimmäinen syy on tämä. Toinen on sitten se, että olen lokakuun aikana katsonut erittäin paljon kiropraktikkovideoita. Sitten algoritmi tarjosi minulle jotakin muita videoita, sitten lisää ja sitten eksyinkin katselemaan muutamaa tubettajaa. Ja nyt minulla on jo 12 tubettajaa seurannassa… Huomasin innostuvani! Mitenkäs tässä näin pääsi käymään?

Huomasin teknisiä virheitä, valotusvirheitä, editointivirheitä… olin sitä mieltä että saisin tehtyä ihan varmasti ainakin jotakin paremmin! Ja tottakai tubetus näytti hauskalta. Mietin myös että olisiko minulla jotakin sanottavaa? Rehellisesti sanottuna, mietin ensimmäisten videoiden tekemistä muutaman päivän. Asiaa joudutti toki Purinan testikampanja. Joten ainakin se oli tehtävä, oli tilanne mikä vain.

Olen kuitenkin todella tyytyväinen. Pitkästä aikaa olen nyt tekemässä jotakin, mistä minulle on ollut haastetta. Jotakin semmoista mihin jouduin ihan ajatuksen kanssa lähtemään. En yleensä jännittele asioita, mutta tämä oli jännittävää, vieläkin jännittää vähän. Mutta siitäpä se laantuu ajan kanssa.

Voisin tehdä jossakin vaiheessa pientä yhteenvetoa tubettajista, joita olen löytänyt, ja siis lähinnä että kenestä pidän eniten ja miksi seuraan heitä.

Tein myös työnhakuvideon. Sen tekeminen jännitti enemmän kuin ajattelin. Höpötin enemmän kuin ajattelin. Olin vähän järkyttynyt siitä, miten paljon ja nopeasti puhun. HAHAHA! Mutta toisaalta, olen sen luonteinen, joten miksi pitäisi esittää jotakin mitä en ole? Yllättävää on myös se, etten näytä jännittävän. Olen omastakin mielestäni ihan luontevan oloinen videolla. Jee. Itseensä saa olla tyytyväinen, ihan luvan kanssa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *