Blogi Collaborations

Kun naisen blogin suuntaa on vaikea hahmottaa

Olen tässä taas pohtinut paljon kirjoittamistani. Rakastan kirjoittamista, niinkuin olen tainnut monta kertaa jo kertoakin tässä blogissa, ja niissä monissa aiemmissakin.

En vain tiedä mihin suuntaan viedä blogiani. Olen nelikymppinen nainen, jota ei kiinnosta muoti, meikit, fitness tai sisustaminen. Mitä jää jäljelle? Oletko sinä nelikymppinen nainen? Mitkä asiat sinua kiinnostavat? Mistä asioista haluaisit lukea? Tähän sanoi joku, että kirjoita niistä asioista mistä pidät itse. Noh, niinhän minä olen tehnytkin. Ongelma lienee taas se, että kirjoitan liian “henkilökohtaisia”. Noh, mikä taas on liian henkilökohtaista? Niin, kerropas sinä, jos tiedät.

Jatkan siis samaan malliin. Minun elämäni on ollut todella monimutkaista välillä ja ihmissuhteet kimurantteja. Ihastusta herättää ainakin Twitterin puolella se, että ole avoimest puhunut 50 muutostani siellä. Juu, tässä tieto sinulle joka et vielä tiedä. Muutin 1.8.2019 50. kerran elämässäni. Jos olisin asunut Jenkeissä, olisin asunut pian kaikissa osavaltioissa.

Promoty on uusi somevaikuttajien portaali

Viime aikoina olen katsellut blogiyhteistyökuvioita ja kysellyt aiheita muutamalta kaveriltani, mistä he haluaisivat lukea. En ole varma onko blogien elämä jo mennyt ohi, vai vieläkö ne porskuttavat eteenpäin? Youtubettajaksi minusta ei ole, en halua omaa naamaani niin framille sentään. Minulle riittää, että paljastan kaiken Twitterissä. HA HA HA! Snapchat, Instagram storyt jne. kyllä kiinnostaa.

No kuitenkin. Promoty on uusi alusta joka on tulossa nyt Suomeen ja minähän halusin kokeilla sitä. Nyt siis odotellaan. Tämä ei muuten ole sponsoroitu postaus, jos mietit sitä. No ideana on ilmeisesti se, että sinne alustalle tulee sitten tehtäviä joita voi hakea itselleen. Jos tulee hyväksytyksi kampanjaan, niistä tienaa jotakin. Lisäksi voi tienata niiden sisällöntuottajien suorittamista kampanjoista, joita on kutsunut mukaan palveluun. Eli jos kiinnostaa liittyä, käy rekisteröitymässä tästä linkistä. Promoty taitaa olla virolainen yritys.

Se mikä tässä Promotyssä oli kivaa, on se, että heillä ei taida olla mitään alarajaa siinä että montako seuraajaa tyypillä pitää olla. Eli periaatteessa kenen tahansa on mahdollisuus päästä mukaan. Perinteisesti mainostajat ovat olleet kiinnostuneita vain Instagram-tileistä, joilla on tuhansia ja tuhansia seuraajia. Ehkä mainostajatkin ovat oppineet nyt siihen, että he etsivät omalle kohderyhmälleen sopivaa mainostajaa, eivätkä mene vain seuraajaluvut edellä.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *