Blogi Työ(ttömyys)

Työhakemus

Kirjoitin tänään mielestäni hauskan työhakemuksen ja se kuuluun näin:

TYÖHAKEMUS – tuleva [ammattinimike] haluaa paikan!

… ja voin aloittaa välittömästi!

Vahvuusalueeni ovat asiakaspalvelu, nopea oppiminen ja monipuolinen sosiaalisen median/digimarkkinoinnin osaaminen. Olen myös työskennellyt taloushallinnon tehtävissä 10 vuoden ajan, avustavissa kirjanpitotehtävissä.

Vuorovaikutustaitoja minulle on kehittynyt erityisesti asiakaspalvelun puolelta, jossa olen työskennellyt lähes koko työurani. Vastuullisissa ja esimiestehtävissä olen ollut Norjassa. Toimin myymäpäällikkönä Tiimarissa vuoden ajan ja teknisen tuen vastuullisena koordinaattorina tietokonepaketteja yrityksille toimittavassa leasing-yrityksessä toisen vuoden ajan.

Skotlannissa ja Suomessa olen työskennellyt lähinnä asiakaspalvelun puolella taloushallinnon avustavissa tehtävissä, suuryritysten taloustiimissä ja asiakkaanani ovat yleensä olleet yritykset. Opiskeluaikoinani Namibiassa toimin paikallisen museonvetäjän aisaparina markkinoinnissa, henkisenä tukena ja opettamassa hänen työntekijöilleen englantia, kuuden kuukauden ajan.

Minua on kehuttu helposti lähestyttäväksi ja yhteistyökykyiseksi. Lisäksi olen hymyilevä ja tehokas työntekijä, jota ei suuretkaan projektit säikäytä. Kielitaitoni on sujuvat englanti ja norja. Yleensä olen se joka auttaa työyhteisössään tietoteknisten Windows-laitteiden käytössä, vaikka kokemukseni on enemmän Linux/Mac-maailmasta.

Olen viimeksi työskennellyt SOK Palveluässällä 4 kk:n ajan, taloushallinnon avustavissa tehtävissä. Totesin kuitenkin, että paikka ei ollut minulle ja etsin nyt siis uutta pitempiaikaista sijoituspaikkaa Oulusta. Vuoden vaihteessa käväisin Utsjoella markkinointitehtävissä 4 kk ajan (talvisesonki) sekä opintojeni ohella työskentelin Osaamiskeskus Kainuun Aallossa osa-aikaisena luento- ja tentinvalvojana lukuvuonna 2015-2016. Lisäksi olen osallistunut Kainuun Aallon esittelijänä muutamille opiskelijamessuille Kajaanissa ja Utsjoen työpaikan edustajana Matka2018-messuille.

Koulutukseltani olen BBA (tradenomi) v. 2001 ja media-assistentti v. 2016. Jatkan MBA-tutkinto-opintoja syyskuussa. Opinnot on suunnitteltu suoritettavaksi kokopäivätyön ohessa, ja ne tapahtuvat monimuoto-opintoina.

Liitteenä CV:ni.

Palkkapyyntöni on [summa]  ja liikuntasetelit.

Tulen mielelläni kertomaan lisää itsestäni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *