Blogi

LÖYTYNYT | (Kateissa) suomalainen Salama

Salma löytyi 24.7.2017, raihnaisena mutta hengissä. <3.

Salma-kissa on karannut Iso-Ahvenaisen rannalta, Seppälän kylältä. Kissa liikkuu vapaana ollessaan myös jään yli, joten voi olla missä tahansa järven rannoilla ja jopa usean kilometrin päässä. (viimeksi reissasi 4km + päähän kotoa)

Kissa on näyttävän näköinen, pienikokoinen (4 kg), pitkäkarvainen, harmaa ja sillä on valkoiset tassut. Naamassa ja rinnassa myös valkoista. Erikoistuntomerkkinä toisessa silmässä harmaa alue, joka ei kuitenkaan ole silmäsairautta eikä kaihia. (eläinlääkärin mukaan.)

Salma on nimestään huolimatta leikattu uros, sillä on mikrosiru ja kaulapanta, mikäli se ei ole jäänyt matkan varrelle. Pannassa omistajan tiedot. Mikrosiru on rekisteröity Oulun löytöeläinkodin kautta www.turvasiru.fi – osoitteessa, jossa siis omistajan päivitetyt tiedot löytyvät, mikäli siru skannataan.

Salma on alunperinkin  löytökissa vuosien takaa ja tekee säännöllisesti katoamistempun. Tämä on jo kolmas pidempi reissu pojalla, kun se on ollut omistuksessani. Viimeksi kissa oli karkuteillä 3 kk!

Ei välttämättä antaudu tuntemattomalle kiinni, joten kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan, myös tiedot kuolemasta, kiitos!

Autattehan pojan taas kotiin! / Minna

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *