AVMedia

Itsearviointi – Verkkopalveluiden tuotanto

Olen käyttänyt WordPressiä jo sen alkutaipaleilta lähtien kun se tuli .com puolelle. (2000-l puolivälistä) Olen ollut tyytyväinen Worpressiin tähän mennessä mutta tässä koulussa opiskelimme Joomla-alustan käytön.

Ensivaikutelma oli hyvin sekava ja monimutkainen ja välillä joudun edelleen hakemaan asioita jopa Googlenkin avulla. Pääasiallisesti ole kuitenkin aika tyytyväinen Joomla-osaamiseeni ja olen tyytyväinen myös itse järjestelmään. Joomla on mielestäni erittäin joustava ja monipuolinen julkaisujärjestelmä ja olenkin nyt parin vuoden aikana kääntänyt kelkkani siten, että suosin mieluusti Joomlaa.

Tämä portfolio on tehty Joomalle ja samoin oma blogisivustoni minnamoira.me. Olen jälkeen tyytyväinen vaikka välillä meinaa käydä niin, ettei ns. “näe metsää puilta”.  Ongelmanratkaisu ei toki ole ylitsepääsemätön este, vaikka toki soisin ettei sitä tarvitse paljon tehdä asiakkaan työtä tehdessä.

Lisäksi olen ottanut rohkean askeleen ja ylläpidämme tällä hetkellä Korpimaan verkkolehteä webhotellissa itse asentamamme Worpress-järjestelmän avulla. Se eroaa hieman .com-päätteisestä WP:stä mutta perustoiminnot ovat samat.

Tätä osaamistani koulu on siis vain vahvistanut ja olen siltä osin äärimmäisen tyytyväinen oppimaani. Omien sivustojen avulla harjoittelen mahdollisesti asiakkaille tehtäviä töitä varten. Tarkoituksenani olisi opetella pari perusteemaa läpikotaisin ja näihin teemoihin perustuen asiakastöitä voisi tehdä sitten enemmän. Toki aina tietenkin asiakkaan tarpeet huomioon ottaen, sillä tarkoitus ei missään nimessä ole ruveta replikoimaan samaa bootstrap-sivustoa jokaiselle asiakkaalle. Sitäkin nimittäin tapahtuu.

You may also like...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *