AVMedia

Itsearviointi – Graafinen tuotanto

En osannut tehdä grafiikkaa ollenkaan kun aloitin tämän koulun. Innostuin Illustratorista ja vektorigrafiikasta valtavasti, sillä minä en osaa mielesätni piirtää, enkä ole ikinä piirtänyt. Opettaja vakuutti kuitenkin meille, että vektorigrafiikkaa pystyy kyllä tekemään vaikka ei osaisi piirtääkään, sillä ohjelmassa on valtavasti työkaluja, joilla piirustustaitoa voi kompensoida.

Nyt olen suunnitellut logoja ja tehnyt pieniä kuvioita tarroiksi harrastukseni kirjeenvaihdon ja kalenterikoristelun parissa. Huomaan itse kehitykseni koulun alkuajoista ja toivon, että pääsen tekemään grafiikkaa jatkossa ihan työssäkin ja sellaisten ihmisetn opastuksen alaisena, jotka osaavat sitä vielä paremmin.

Adobeohjelmista Illustrator on se ohjelma jota haluaisin oppia vielä lisää ja paljon! Saan kulumaan todella paljon aikaa ohjelman parissa iltaisin kun innostun leikkimään sillä. Pidän erityisesti myös typografiasta ja se on kirvoittanut minua tapailemaan jälleen kalligrafian harjoituksia, jota olen tehnyt joskus aiemminkin.

InDesignin kohdalla ensimmäinen reaktioni oli kauhu ja pako. Olin sitä mieltä, että en tarvitse ohjelmaa yhtään mihinkään, sillä aikoisinhan vain toimia nettiympäristössä. Näin pari vuotta tuon reaktion jälkeen huomaan tulleeni sinuiksi ohjelman kanssa ja käyttäväni sitä Adoben ohjelmista eniten. Töissäni Osaamiskeskus Kainuun Aallossa, Tuhma aikuisten värityskirja-projektissa sekä omien harrastusnäpräilyjen kanssa.

You may also like...

1 Comment

  1. […] ITSEARVIOINTI: Graafisen tuotannon itsearviointi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *