Korpimaa*

#tweetKAINUU – tapahtuman kooste

Kajaanin ensimmäinen Twitter-tapahtuma #tweetKAINUU houkutteli pienen, mutta sitäkin aktiivisemman ja iloisemman porukan Kulma House of Rock and Food:n tiloihin tänään lauantaina 28.2.2105 klo 14-17:00 aikaan. Puhujat Eeva Mäntymäki, Ville Kinnunen, Ville Hokkanen, Jarkko Remahl ja Minna Moira Parkkinen jakoivat hyödyllistä tietoa ja keskustelunavauksia sosiaalisen median ja ensisijaisesti Twitterin käytöstä.

Livestriimausta kävi vilkaisemassa tai katsomassa 33 henkilöä #tweetKAINUU:n sivuilla. Järjestäjät ovat tyytyväisiä tähän lukumäärään. Tämä on erittäin hyvä alku myhäilee Jarkko Remahl ja järjestäjät lupailevatkin jo kakkostapahtumaa ensi syksyksi.

Tässä kuvakooste tapahtuman livetwiiteistä ja valokuvista. Puhujien esiintymiset on taltioitu ja linkkaamme ne tähän artikkeliin mahdollisimman pian editoinnin jälkeen.

You may also like...

3 Comments

  1. jjjjjjj says:

    Väkisin väännetään nostetta, sisältö olematon.

    1. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja kommentteja kuinka parantaa tapahtumaa entisestään.

  2. […] kuitenkin yhden suuren etapin päätökseen eilen, kun pienellä porukalla järjestämämme #tweetKAINUU-tapahtuma näki päivänvalon klo 14-18, niin ikään Kulmassa, joka on muuten lempikuppilani […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *