Korpimaa*

Mitä Korpimaalle kuuluu?

Korpimaa on toiminut alusta pitäen harrastuspohjalta. Ja silloin kun muut elämän osa-alueet työllistävät aina vain enemmän, on aikaa niiden hoitamiseen imettävä harrastuksista. Koulun ynnä muiden juttujen täyttäessä muutenkin vähäisiä vuorokauden tunteja, on Korpimaa saanut vähemmän huomiota mitä se ansaitsisi. Lehti on meille tekijöille silti edelleen rakas ja täytyy kiittää kaikkia, jotka ovat julkaisun avosylin vastaan ottaneet. Palaute on ollut erittäin positiivista ja on mukava huomata, että Korpimaata lukee moni muukin kuin vain me tekijät.

Korpimaassa on reilun vuoden toimintansa aikana julkaistu juttuja säännöllisen epäsäännölisesti. Välilllä tahti on ollut vähintään yksi juttu per viikko ja välillä aikaa on kulunut pidempään. Kainuussa tapahtuu koko ajan, niin paljon ettemme kahdestaan edes joka paikkaan ehdi.

Kuten lukijat ovat varmaan huomanneet tällä hetkellä Korpimaa viettää hiljaiseloa. Siitä emme tahdo itsellemme stressiä ottaa. Tämä viesti ei siis ole jäähyväiskirje vaan ennemminkin välikatsaus, että mitä meille kuuluu. Otamme edelleen mielellämme vastaan yhdistysten ja yhteisöjen kuulumisia ja julkaisemme niitä Korpimaan sivuilla.

Syksyisin terveisin

Anu ja Minna

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *