AVMedia

9.9.2015

Aamu alkaa palaverilla klo 8 johon minua ei ole kutsuttu. Infoa tulee ja menee vähän miten sattuu. FB-ryhmään sitä ei tule tarpeeksi ainakaan. Luokkakaverit ovat unohtaneet kertoa tästä tapaamisesta minulle. Tulin kouluun yhdeksäksi. Suomeksi sanottuna vituttaa.

Tarkoituksena oli tehdä  erääseen elokuvaan tarvittavaa logoa, mutta uusia ideoita omaava henkilö on pois. Jätämme logon tekemisen tältä päivältä. Menemme EDIT-luokkaan tekemään suomennosta erään lyhytelokuvan tekstitykseen. Odottelemme opettajan vastausta videon URL-osoitteesta, jotta voisimme katsoa videota yhtä-aikaa käännöksen aikana.

Yksi ryhmämme jäsenistä kääntää tähän projektiin liittyvän julisteen englannista suomeksi. Taistelemme koneen fonttien kanssa, sillä fontit eivät mätsää. Onneksi hoksaamme tiedostojen joukosta toimeksiantajan mukaan laittamat fontit, asennamme ne koneelle ja työt jatkuvat taas. Odottelemme edelleen tanssiaiheisen lyhytelokuvan linkkiä.

Teen portfoliotani.

Linkki saapuu ja pääsemme aloittamaan suomentamisen. Homma keskeytyy kuitenkin, kun pitää pitää kahvitaukoa. Jotain muutakin sotkua tässä on, sillä videon kääntäminen jää seuraavalle päivälle.

Teen portfoliotani. Eduboxikin jäi katsomatta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *