Korpimaa*

Bileet entisille nuorille Paltamossa

Tulevana perjantaina, 25.7.2014 Kuhakunkku-kalastuskisan yhteydessä järjestetään Entisten Nuorten Bileet ja Carnival Disco – tapahtuma Paltamon Paltalinnassa.

Tapahtuman puuhamiehenä toimii entinen paltamolainen Janne Mikkonen, joka nykyään asustelee Kajaanissa. Järjestämässä mukana on myös paltamolainen ystävä Kyösti Karjalainen. Miehet ovat jo vuosikausia miettineet, mitä kivaa Kuhakunkku-tapahtuman oheen voisi keksiä ja koska heillä on kokemusta discojen järjestämisestä nuoruusajoilta, oli samanlainen tapahtuma melkein luonnollinen valinta. Kysely laitettiin pystyyn Facebookiin ja sen saavuttaessa suosiota, tapahtuma päätettiin järjestää.

Carnival-disco on  monelle nuoruudesta tuttu konsepti, ja disco onkin kiertänyt Suomea jo 80-luvun alusta saakka. Paltamossa discoa järjestettiin aikoinaan tiuhaan tahtiin, joten luvassa on todellinen nostalgiapläjäys kaikille innokkaille, aikuisille tanssijoille.

Disco pidetään 20:30 – 01:00.

Sisäänpääsymaksu 10 €

Discossa on alkoholitarjoilu, joten ikäraja on K-18.

Varaa käteistä mukaan, sillä tilaisuudessa ei ole pankkimaksupäätettä.

Discon jälkeen halukkaat voivat siirtyä jatkoille Kuhakunkku- tapahtuma-alueelle Paltamon Eino Leino torille, jossa on olutteltta. Myös paikallispubi on auki.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *